Szűrés

Termék státusza
Ár
4 040 Ft - 9 209 Ft
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Okos társasjáték

Az okos társasjáték kategóriában olyan játékokat találsz, amelyek próbára teszik a logikádat, a memóriádat és a kreativitásodat. Ezek a játékok tökéletesek arra, hogy együtt játszhass családoddal és barátaiddal, miközben fejleszted a képességeidet. Válogass a különböző típusú játékok között, és élvezd a játék izgalmait!
Tovább
Az okos társasjáték kategóriába olyan játékok tartoznak, amelyek bármely korosztály számára kihívást jelentenek. Ezek az okos játékok, amellett hogy szórakoztatóak és izgalmasak, fejlesztik a játékosok gondolkodását, kreativitását és problémamegoldó képességét.Az okos társasjátékok rendkívül változatosak lehetnek, és mindenféle témával foglalkozhatnak. Lehetnek stratégiai játékok, logikai fejtörők, csapatépítő játékok, vagy akár kalandjátékok. Azonban mindegyiküknek közös az a célja, hogy a játékosok megmozgassák agyukat és gyorsan, higgadtan reagáljanak a változó helyzetekre.Az okos társasjátékok nemcsak szórakoztató kikapcsolódást biztosítanak, hanem segítenek javítani a kognitív képességeket is. A játékok által fejlesztett készségek közé tartozik a kreativitás, logikai gondolkodás, taktikai tervezés, problémamegoldás, memória és kommunikációs készségek. Ezért rengeteg oktatási intézmény használja ezeket a játékokat, hogy újabb szintre emelje a diákok kognitív képességeit.Az okos társasjátékok lehetnek egyetlen játékos számára, de lehetnek többszemélyes is, egy kis baráti társaságnak vagy akár a családnak is ideális játékok. Többnyire érdekes és változatos témákkal foglalkoznak, és általában egyszerű szabályokkal rendelkeznek, így mindenki könnyen tudja játszani őket.Összességében, az okos társasjátékok olyan kategóriába tartoznak, amely folyamatosan forgalmaznak új és egyre izgalmasabb játékokat a játékosok számára. Ha azt szeretnénk, hogy szórakoztató és fejlesztő játékra legyen szükségünk, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni az okos játékokat. A tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában számos okos játék megtalálható, amelyek garantáltan izgalmas időtöltést nyújtanak.
Tovább