Szűrés

Termék státusza
Ár
3 350 Ft - 9 480 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 5 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok ovisoknak

Üdvözöljük a tarsasjatekdiszkont.hu Játékok ovisoknak kategóriájában! Itt találhatóak azok a játékok, amik a legkisebbeknek is garantáltan vidám és interaktív kikapcsolódást biztosítanak. Játékok, amik segítenek fejleszteni a kreativitást, a logikát, a figyelmet és a memóriát. Akár együtt játszanak felnőttekkel, akár kis barátaikkal, ezek a játékok biztosítják a jó hangulatot és az élvezetes időtöltést. Válogasson a mesefigurákkal, állatokkal és egyéb kedves motívumokkal ellátott játékok közül!
Tovább
Ha valamilyen kedves, szórakoztató játékot keresel az óvodás korú gyermekeidnek, akkor a tarsasjatekdiszkont.hu -on található játékkínálat remek választás lehet számodra. Az ovisoknak kifejlesztett társasjátékok kifejezetten az ő szórakoztatásukra lettek tervezve, és játékos formában fejlesztik az érzékelést, az észlelést, a finommotorikát és a szociális készségeket.Egyik legnépszerűbb társasjáték kategória az ovisoknak, azok a színes, puha elemekből álló puzzle-ok, melyek célja, hogy jobban megismerjék az állatokat, a növényeket, és a természetet. Ezek a játékok segítenek az ovisoknak megtanulni az új dolgokat, és a kicsi kezeknek jó móka a kirakásuk, ami könnyedén megtörténik.A színek és a formák felismerése is lehet tanulási cél egyes játékoknál, így az ovis korosztály számára kifejlesztettek olyan játékokat, mint a kártyajátékok, melyeken az állatokat vagy az ételeket kell azonosítani a hozzájuk illő színeknek megfelelően.De ha inkább az aktivitások játékait keresed ovisod számára, nincs semmi kétség, hogy a tarsasjatekdiszkont.hu-n megtalálod a megfelelő játékot. Vannak olyan sorverseny játékok, amik segítenek abban, hogy az ovisok tanulás közben bolondozzanak és mozogjanak, valamint fejlesszék az egyensúlyérzéküket, a mozgásuk koordinációját, míg más játékok az agykapacitást tesztelik velük, mint a memóriajátékok, melyeknél az ovisoknak meg kell emlékezniük a kártyák helyéről és tartalmáról.Végül, de nem utolsó sorban a klasszikus társasjátékok sem hiányozhatnak az ovisok kínálatából. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, hanem az egyensúlyérzék, a stratégia és a szociális készség fejlesztésében is segítenek.Az ovisok tartalmi élménye számára tanácsos a játékokat minél könnyebb és szórakoztatóbb módon választani, hogy a játék során ne merüljön fel pszichológiai ellenállás a játékban, hanem a gyermekek együtt, örömmel játszhassanak. A tarsasjatekdiszkont.hu-n található ovis játékok ezt a célt szolgálják, így ha ovis játékot keresel, látogass el oldalunkra és válaszd ki a számodra megfelelő játékot!
Tovább