Szűrés

Termék státusza
Ár
3 480 Ft - 9 590 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok ovisoknak

Üdvözöljük a tarsasjatekdiszkont.hu Játékok ovisoknak kategóriájában! Itt találhatóak azok a játékok, amik a legkisebbeknek is garantáltan vidám és interaktív kikapcsolódást biztosítanak. Játékok, amik segítenek fejleszteni a kreativitást, a logikát, a figyelmet és a memóriát. Akár együtt játszanak felnőttekkel, akár kis barátaikkal, ezek a játékok biztosítják a jó hangulatot és az élvezetes időtöltést. Válogasson a mesefigurákkal, állatokkal és egyéb kedves motívumokkal ellátott játékok közül!
Tovább
Ha valamilyen kedves, szórakoztató játékot keresel az óvodás korú gyermekeidnek, akkor a tarsasjatekdiszkont.hu -on található játékkínálat remek választás lehet számodra. Az ovisoknak kifejlesztett társasjátékok kifejezetten az ő szórakoztatásukra lettek tervezve, és játékos formában fejlesztik az érzékelést, az észlelést, a finommotorikát és a szociális készségeket.Egyik legnépszerűbb társasjáték kategória az ovisoknak, azok a színes, puha elemekből álló puzzle-ok, melyek célja, hogy jobban megismerjék az állatokat, a növényeket, és a természetet. Ezek a játékok segítenek az ovisoknak megtanulni az új dolgokat, és a kicsi kezeknek jó móka a kirakásuk, ami könnyedén megtörténik.A színek és a formák felismerése is lehet tanulási cél egyes játékoknál, így az ovis korosztály számára kifejlesztettek olyan játékokat, mint a kártyajátékok, melyeken az állatokat vagy az ételeket kell azonosítani a hozzájuk illő színeknek megfelelően.De ha inkább az aktivitások játékait keresed ovisod számára, nincs semmi kétség, hogy a tarsasjatekdiszkont.hu-n megtalálod a megfelelő játékot. Vannak olyan sorverseny játékok, amik segítenek abban, hogy az ovisok tanulás közben bolondozzanak és mozogjanak, valamint fejlesszék az egyensúlyérzéküket, a mozgásuk koordinációját, míg más játékok az agykapacitást tesztelik velük, mint a memóriajátékok, melyeknél az ovisoknak meg kell emlékezniük a kártyák helyéről és tartalmáról.Végül, de nem utolsó sorban a klasszikus társasjátékok sem hiányozhatnak az ovisok kínálatából. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, hanem az egyensúlyérzék, a stratégia és a szociális készség fejlesztésében is segítenek.Az ovisok tartalmi élménye számára tanácsos a játékokat minél könnyebb és szórakoztatóbb módon választani, hogy a játék során ne merüljön fel pszichológiai ellenállás a játékban, hanem a gyermekek együtt, örömmel játszhassanak. A tarsasjatekdiszkont.hu-n található ovis játékok ezt a célt szolgálják, így ha ovis játékot keresel, látogass el oldalunkra és válaszd ki a számodra megfelelő játékot!
Tovább