Szűrés

Termék státusza
Ár
3 150 Ft - 64 041 Ft
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő
5 perc - 840 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kooperatív társasjátékok

Kooperatív társasjátékok a győzelemért!Kooperatív társasjátékok

Megvan benned a képesség a másokkal való együttműködésre, vagy éppen szeretnél látványos fejlődést elérni ezen a területen? Akkor a kooperatív társasjátékokat neked találták ki! Ha az egymással való versengés helyett szeretnéd megtapasztalni a közös gondolkodás, az összedolgozás élményét, válassz azok közül a fantasztikus társasjátékok közül, amelyeket ezen az oldalon gyűjtöttünk össze neked! Készíts be némi nassolnivalót, hívd át a barátokat, és már indulhat is a játék!

Tovább
 

Kooperatív társasjátékok a győzelemért!Szórakozzatok és fejlődjetek együtt a győzelemért!

Csakúgy, mint a legtöbb játék, a kooperatív társasjátékok is nagyszerű hatással vannak ránk! Már gyermekkortól kezdve érdemes megismerkedni velük, hiszen nincs is annál jobb élmény, mint közösen megküzdeni a végső célért, a győzelemért! A játékkészítők úgy alkották meg ezeket a játékokat, hogy azok kiválóan alkalmasak legyenek az együttműködésre való képesség fejlesztésére. Ha szívesen olvasnál még a társasjátékokról és a hozzájuk szorosan kapcsolódó kompetenciaterületekről, ide kattintva megteheted.

Közös küzdelem a kooperatív társasjátékokban!

Ha szeretnétek, hogy a társasozással töltött estéket ne az egymás elleni versengés olykor feszült hangulata, hanem inkább az izgalmakkal teli összefogás határozza meg, válasszatok a fantasztikus kooperatív társasjátékok közül! A jó hangulatban eltöltött időhöz nincs szükségetek másra, mint egy finom üdítőre, és egy szuper társasjátékra! Ahhoz, hogy tiétek legyen a végső győzelem, érdemes együtt átgondolnotok a cél felé vezető következő lépést! Íme néhány játékunk a legjobb kooperatív társasjátékok közül:

Böngészd át kínálatunkat a Társasjátékdiszkont társasjáték weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legszuperebb játékok!

kooperatív társasjátékok

kooperatív társasjátékok családi

kooperatív társasjátékok kártyajáték

kooperatív kártyajátékok stratégiai

kooperatív társasjátékok beszélgetős

Tovább