Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Timeline társasjáték

A Timeline társasjáték egy izgalmas és gondolkodtató kategóriák közti időrendezős játék, amely egyaránt szórakoztat és fejleszt. Célja, hogy a játékosok megfelelő időrendbe helyezzék a kártyákon szereplő történelmi eseményeket, felfedezéseket és találmányokat. A játék könnyen tanulható és rövid idő alatt eljátszható, így tökéletes választás baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre. Fedezd fel az időutazás izgalmas világát a Timeline társasjátékkal!
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Timeline társasjáték az ideális választás minden játékra és időseknek és fiataloknak egyaránt. A játék lényege az, hogy adott kártyákon lehelyezünk történelmi eseményeket, és megpróbáljuk őket időrendbe helyezni. A játékosok egymás után helyezik a kártyákat a Timeline-ra, azonban csak akkor maradnak rajta, ha helyesen tették le őket. A játék célja, hogy minél több kártyát helyesen illesszünk be, és így győzzünk.A Timeline társasjáték nem csak szórakoztató, hanem oktató is. A játékosok megismerkedhetnek a világ történelmének legfontosabb eseményeivel és dátumaival. A játék segít jobban megérteni az olyan történelmi eseményeket, mint a Római Birodalom bukása, Leonardo da Vinci életének fontosabb eseményei vagy akár a nagy földrengések világháborúkkal való kapcsolata. A Timeline társasjáték tehát nem csak szórakoztató, hanem tanító is.A játék játékidője körülbelül 15-30 perc, ami azt jelenti, hogy egy gyors játékra is alkalmas, így akár munka után, este a család körében is játszható. A játék sokszínűsége miatt, azonban akár több órányi szórakozást is nyújthat, így tökéletes választás mind az újonc, mind a profi játékosok számára.A Timeline társasjáték remek ajándék lehet barátainknak és családtagjainknak is, akik szeretik a történelmet, vagy csak szeretnének egy szórakoztató, oktató és kihívást jelentő játékot játszani. Az árak rendkívül kedvezőek a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon, így mindenki megtalálhatja a saját árkategóriájának megfelelő játékot. Ha szeretnéd a játékélményed még színesebbé tenni, akkor a különféle bővítőcsomagokat is ajánljuk, melyek még érdekesebbé teszik a játékot. Tehát, amennyiben a kihívásokat szereted és megismerkednél a világ történelmével, próbáld ki a Timeline társasjátékot!
Tovább