Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Timeline társasjáték

A Timeline társasjáték egy izgalmas és gondolkodtató kategóriák közti időrendezős játék, amely egyaránt szórakoztat és fejleszt. Célja, hogy a játékosok megfelelő időrendbe helyezzék a kártyákon szereplő történelmi eseményeket, felfedezéseket és találmányokat. A játék könnyen tanulható és rövid idő alatt eljátszható, így tökéletes választás baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre. Fedezd fel az időutazás izgalmas világát a Timeline társasjátékkal!
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Timeline társasjáték az ideális választás minden játékra és időseknek és fiataloknak egyaránt. A játék lényege az, hogy adott kártyákon lehelyezünk történelmi eseményeket, és megpróbáljuk őket időrendbe helyezni. A játékosok egymás után helyezik a kártyákat a Timeline-ra, azonban csak akkor maradnak rajta, ha helyesen tették le őket. A játék célja, hogy minél több kártyát helyesen illesszünk be, és így győzzünk.A Timeline társasjáték nem csak szórakoztató, hanem oktató is. A játékosok megismerkedhetnek a világ történelmének legfontosabb eseményeivel és dátumaival. A játék segít jobban megérteni az olyan történelmi eseményeket, mint a Római Birodalom bukása, Leonardo da Vinci életének fontosabb eseményei vagy akár a nagy földrengések világháborúkkal való kapcsolata. A Timeline társasjáték tehát nem csak szórakoztató, hanem tanító is.A játék játékidője körülbelül 15-30 perc, ami azt jelenti, hogy egy gyors játékra is alkalmas, így akár munka után, este a család körében is játszható. A játék sokszínűsége miatt, azonban akár több órányi szórakozást is nyújthat, így tökéletes választás mind az újonc, mind a profi játékosok számára.A Timeline társasjáték remek ajándék lehet barátainknak és családtagjainknak is, akik szeretik a történelmet, vagy csak szeretnének egy szórakoztató, oktató és kihívást jelentő játékot játszani. Az árak rendkívül kedvezőek a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon, így mindenki megtalálhatja a saját árkategóriájának megfelelő játékot. Ha szeretnéd a játékélményed még színesebbé tenni, akkor a különféle bővítőcsomagokat is ajánljuk, melyek még érdekesebbé teszik a játékot. Tehát, amennyiben a kihívásokat szereted és megismerkednél a világ történelmével, próbáld ki a Timeline társasjátékot!
Tovább