Szűrés

Termék státusza
Ár
3 130 Ft - 13 221 Ft
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 4 éveseknek

Az 4 éves korosztálynak szánt játékok széles választékával várjuk vásárlóinkat. Gyermeked fejlődését segítő, szórakoztató, könnyen érthető és biztonságos játékok közül válogathatsz kínálatunkban. Hasznos eszközök az érzelmi, szociális és kognitív fejlesztéshez, melyek kreativitásukba is bekapcsolják a gyerekeket. Kedvenc mesefiguráiktól az egyszerűbb társasjátékokig minden megtalálható webáruházunk polcain.
Tovább
Ha gyermekednek 4 éves vagy annál idősebb, akkor bizonyára szeretnéd olyan játékokkal lepni meg, amelyek nem csak a szórakozást, hanem a fejlesztést is szolgálják. A tökéletes játék kiválasztása azonban nem minden esetben egyszerű feladat. Ezen az oldalon azonban minden olyan játék kategóriát megtalálsz, ami kisgyermeked számára megfelelő lehet. A 4 éves korosztály már több játékot is élvezettel játszik, a fantázia fejlődésével egyre nagyobbak az elvárásaik, és a kihívásokat is jobban élvezik. Ügyesen beépíthetjük a játékokkal a tanulást, a fejlesztést és a szórakozást is egyszerre. A kategóriaban található játékok között szerepelnek közös játékok, logikai játékok, színezők és memória játékok is. A Kockás torony játék, a Gyümölcsök, zöldségek, állatok memória játék és a Dobble Kids kártyajáték kiválóan alkalmasak arra, hogy kisgyermeked fejlessze a megfigyelő és memóriaképességét, megismerje az állatokat, növényeket, az alapvető színeket és formákat. Az együtt játékra alkalmas játékok, mint például a Kocka és szín kocka, az állatos dominó vagy a The Little Cooperation társasjáték, a kooperáció fejlesztésének eszközei lehetnek, és hozzásegíthetnek kisgyermekedet, hogy megtapasztalja a csapatmunka értékét. Az oldalon megtalálható játékok minőségiek és kifejezetten piaci áron érhetőek el. Termékeink között számos ismert márkájú játék is megtalálható, így biztos lehetsz a játékok minőségében, biztonságosságában. A kategória széles választékának köszönhetően garantáltan megtalálod azt a játékot, ami a leginkább megfelel gyermeked igényeinek és lehetőségeinek. Tarts velünk, és nézd meg a kategória kínálatát!
Tovább