Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Monopoly társasjáték

A Monopoly társasjáték kategória a tarsasjatekdiszkont.hu webáruházban olyan klasszikus és népszerű társasjátékokat tartalmaz, mint a Monopoly, a Monopoly Junior vagy a Monopoly Empire. Ezek a játékok kihívást jelentenek az egész család számára, és a gazdagságra törekvő játékosok számára különösen élvezetesek lehetnek. Szerezd meg a földtulajdonosi jogokat és építs idővel egy csodálatos vagyont a társaságban!
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Monopoly társasjáték az egyik legismertebb és legnépszerűbb stratégiai társasjáték, melyben a játékosoknak gazdag vállalkozókként kell kezelniük a pénzüket, a városban található ingatlanokat vásárolniuk, és üzleti érzéküket összpontosítva üzleti hálózatokat kell építeniük, hogy győztesen kerüljenek ki a játékból.A Monopoly társasjáték megjelenése során azonnal nagy sikert aratott, és máig a világ egyik legnagyobb sikerű társasjátéka maradt. A játéktáblán található ingatlanok és utak valódi helyszínek alapján lettek kialakítva, így játszani közben a játékosok egy kicsit beleérzik magukat a város életébe is.A játékosok közötti versenyhez hozzátartozik a taktikázás, az ármánykodás és az üzleti siker, így a játék rengeteg szórakozást nyújt a fiatalabb és idősebb játékosok számára egyaránt. A játékmenet ráadásul nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti az üzleti készségeket, az előrelátást és a finanszírozással kapcsolatos ismereteket is.A Monopoly társasjátékot a tarsasjatekdiszkont.hu weboldalon keresztül lehet megrendelni, ahol széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. A különböző kiadások és bővítők széles választékának köszönhetően a játék újra és újra izgalmas lehet, így érdemes gyűjteni a különböző kiadásokat és bővítőket.A Monopoly társasjáték egy olyan játék, amelyet sosem un a játékosok - minden egyes játszmában más és más stratégiával lehet győzni. A tarsasjatekdiszkont.hu segít abban, hogy a játék mindig az újabb kihívásokkal bővüljön, így a játékosok egyre inkább belerázódhatnak a játék logikájába és nagyobb üzleti sikerre tehetnek szert.
Tovább