Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Monopoly társasjáték

A Monopoly társasjáték kategória a tarsasjatekdiszkont.hu webáruházban olyan klasszikus és népszerű társasjátékokat tartalmaz, mint a Monopoly, a Monopoly Junior vagy a Monopoly Empire. Ezek a játékok kihívást jelentenek az egész család számára, és a gazdagságra törekvő játékosok számára különösen élvezetesek lehetnek. Szerezd meg a földtulajdonosi jogokat és építs idővel egy csodálatos vagyont a társaságban!
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Monopoly társasjáték az egyik legismertebb és legnépszerűbb stratégiai társasjáték, melyben a játékosoknak gazdag vállalkozókként kell kezelniük a pénzüket, a városban található ingatlanokat vásárolniuk, és üzleti érzéküket összpontosítva üzleti hálózatokat kell építeniük, hogy győztesen kerüljenek ki a játékból.A Monopoly társasjáték megjelenése során azonnal nagy sikert aratott, és máig a világ egyik legnagyobb sikerű társasjátéka maradt. A játéktáblán található ingatlanok és utak valódi helyszínek alapján lettek kialakítva, így játszani közben a játékosok egy kicsit beleérzik magukat a város életébe is.A játékosok közötti versenyhez hozzátartozik a taktikázás, az ármánykodás és az üzleti siker, így a játék rengeteg szórakozást nyújt a fiatalabb és idősebb játékosok számára egyaránt. A játékmenet ráadásul nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti az üzleti készségeket, az előrelátást és a finanszírozással kapcsolatos ismereteket is.A Monopoly társasjátékot a tarsasjatekdiszkont.hu weboldalon keresztül lehet megrendelni, ahol széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. A különböző kiadások és bővítők széles választékának köszönhetően a játék újra és újra izgalmas lehet, így érdemes gyűjteni a különböző kiadásokat és bővítőket.A Monopoly társasjáték egy olyan játék, amelyet sosem un a játékosok - minden egyes játszmában más és más stratégiával lehet győzni. A tarsasjatekdiszkont.hu segít abban, hogy a játék mindig az újabb kihívásokkal bővüljön, így a játékosok egyre inkább belerázódhatnak a játék logikájába és nagyobb üzleti sikerre tehetnek szert.
Tovább