Szűrés

Termék státusza
Ár
3 590 Ft - 4 040 Ft
Ajánlott korosztály
6 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Ügyességi játékok

Ügyességi játékok kategóriában számos kreatív, szórakoztató és kihívást jelentő játék áll rendelkezésre. A kategóriában megtalálhatóak az egyszerűbb, gyerekek számára alkalmazott játékoktól a bonyolultabb és idősebb korosztályoknak szánt játékokig. Az ügyességi játékok fejlesztik a reflexeket, a figyelmet, a mozgáskoordinációt és az interaktív készségeket. A kategóriában található játékokat ajánljuk családi programokhoz, baráti összejövetelekhez, vagy egyszerűen csak kedvenc hobbi tasakodnak.
Tovább
Az ügyességi játékok kategóriája az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb játékkategória a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon. Ezek a játékok olyan kihívásokat tartogatnak, amik személyes teljesítményre épülnek, így egyedül vagy csapatban is élvezhetőek. Az ügyességi játékok kategóriájában megtalálhatóak olyan klaszikus játékok, mint a pörgős, a gyorsasági, az építős és a logikai játékok is.A pörgős játékok olyan kihívásokat tartogatnak, amelyek a reflexekre épülnek. Ezek az ügyességi játékok nagyszerűen használhatók a gyerekek képességeinek fejlesztésére, és szórakoztatóak is egyben. A gyorsasági játékok olyan kihívásokat tartalmaznak, mint például a memóriajátékok és a figurás játékok, amelyek megfelelő készségeket fejlesztenek ki, például a koncentrációt és a memóriát.Az építős játékoknak szörnyen vonzó a mivolta, hisz valóban csak a képzeleted szab határt! Az építős játékok alkalmazása a tarsasjátékok világában önmagában is olyan szintű kreativitást kínál, hogy az már önmagában folyékony, hatalmas élményforrás. Az építős játékok között megtalálhatóak a klasszikus kaparós játékok, a kirakók, és az építők különböző variációi.A logikai játék olyan kihívásokat tartalmaz, amelyek speciális készségeket fejlesztenek. Ezek az ügyességi játékok olyan kihívásokat tartalmaznak, amelyek megkövetelik a logikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket. A logikai játékokra épülő készségek fontosak a mindennapi életben is.Az ügyességi játékok kategóriájában rengeteg izgalmas és kreatív játék található, amelyekre minden korosztály találhatja meg az igényeinek megfelelő kihívást. Alkalmazásuk segíthet abban, hogy fejleszd vagy teljesen új készségeket sajátíts el, így biztos lehetsz benne, hogy élvezetes és eredményes időt töltesz a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon.
Tovább