Szűrés

Termék státusza
Ár
3 620 Ft - 9 990 Ft
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 12 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kártya társasjáték

A kártya társasjátékok kategóriájában számos izgalmas és szórakoztató játék található. Legyen szó egyszerűbb kártyajátékokról, mint például a Kártyavár vagy a Pókerezés, vagy bonyolultabbakról, mint a Magic: The Gathering vagy a Dominion, nálunk mindent megtalálsz. Ismerősökkel vagy új barátokkal egyaránt élvezheted ezeket a játékokat, melyek rengeteg szórakozást és kihívást tartogatnak. Fedezd fel az új játékok világát, és rendelj tőlünk könnyedén!
Tovább
A kártya társasjáték kategória a különböző kártyajátékokat foglalja magában. Ide tartoznak az egyszerűbb partyjátékok, mint a Nagy Blöff vagy a Fekete Kukac, de a komplexebb, stratégiára épülő kártyajátékok is, mint például a Magic: The Gathering vagy az Azul. A kártya társasjátékok sokfélesége a játékmechanizmusokban, a kártyák mennyiségében és a játékidő hosszában rejlik. Van olyan játék, ahol mindössze 5 perc alatt játszhatunk egy teljes köröket (pl. Love Letter), míg más játék a megfelelő tervezéssel, akár több órás élményt tud nyújtani (pl. Eldritch Horror).A kártya társasjátékok előnye az, hogy általában könnyen tanulhatóak, így már az első alkalommal jó szórakozást tudnak nyújtani. Többnyire kis dobozokban érkeznek, így akár utazásokra is magunkkal vihetjük. A kártya társasjátékok között megtalálható a szóló játék lehetősége, ugyanakkor a többfős játékok is kiváló lehetőséget adnak arra, hogy barátokkal, családtagokkal közösen töltsünk el egy kellemes estét.A Társasjáték Diszkont webáruház kártya társasjáték kategóriájában egy széles választék várja az érdeklődőket. A termékek a hagyományosabb játékoktól kezdve, az újabb, modern játékokig mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és játszós társaságának megfelelő játékot. A webshop kínálatában olyan világhírű játékok találhatóak meg, mint például a Cards Against Humanity, a Munchkin vagy a Dominion. Ha keresed a minőségi kártya társasjátékokat, akkor a Társasjáték Diszkont a legjobb választás!
Tovább