Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
3 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Logikai játékok felnőtteknek

Fedezd fel a tarsasjatekdiszkont.hu Logikai játékok felnőtteknek kategóriáját, melynek segítségével kihívásokban gazdag világba merülhetsz. A logikai játékok kitűnő lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy megmérettessük magunkat, miközben fejlesztjük a problémamegoldó képességünket. Válogass az érdekes és szórakoztató játékok széles kínálatából, és garantáltan jó időtöltésben lesz részed barátaiddal vagy családoddal.
Tovább
Ha szereted a kihívásokat és azokat a játékokat, amelyek szükségessé teszik fejed megdolgoztatását, akkor a logikai játékok felnőtteknek kategóriája lesz a kedvenced. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon megtalálod a legizgalmasabb logikai játékokat, amelyek nem csak kellemes időtöltést jelentenek, de segítenek az agyad edzésében is.Egyes logikai játékok rejtvények, mások logikai feladványok, de mindegyikük garantáltan izgalmas kihívásokat rejt magában. Az ilyen játékok különösen alkalmasak arra, hogy összekapcsolják a látottakat, a hallottakat, az érzékeléseket és az észleléseket, így az agyad egészét használod fel, hogy megoldásra jusson az adott feladat.Az egyik legnépszerűbb logikai játék a Sudoku, amely már évtizedek óta izgalmas kihívásokat kínál azoknak, akik szeretik a számokat. A különböző nehézségi szinteken játszhatod, és kipróbálhatod a gyorsan fejlődő stratégiákat és taktikákat is.Ha inkább a logikai feladványokat szereted, akkor a Rubik-kocka tökéletes választás lehet számodra. Ez a világszerte ismert, mesés játék nemcsak nagyszerű móka és kihívás, hanem segít az agyad edzésében is. A játék célja, hogy a Rubik-kocka oldalait azonos színű darabokra cseréld, de ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen a kockának több száz kombinációja van.A logikai játékok felnőtteknek a logikai gondolkodás fejlesztése mellett akár segíthetnek a stresszel való küzdelemben, és segítenek az agy frissen tartásában is. Ezenkívül lehetőséget adnak arra, hogy összehasonlítsd az időeredményeidet másokéval, és fejlődjön a versenyszellem. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon megtalálod a kedvenc logikai játékaidat, így nincs más dolgod, mint választani, megvásárolni és élvezni a mínél nagyobb kihívást!
Tovább