Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
1 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő
5 perc - 20 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Logikai társasjátékok gyerekeknek

Üdvözöljük a tarsasjatekdiszkont.hu-n! Itt megtalálod a legjobb logikai társasjátékokat gyerekeknek, melyek segítenek fejleszteni a logikus gondolkodást és problémamegoldó képességet. A kategóriában fellelhető játékok kreatív és kihívást jelentő feladatokat kínálnak, amelyekkel fejleszthető az észlelés, a kombinációképzés és a memória. Fedezd fel a széles választékot és segíts a gyerekeknek új készségeket tanulni és fejleszteni a logikai képességeiket játékosan és szórakozva!
Tovább
Ha gyerekeidnek szeretnél olyan játékokat ajánlani, amiben fejlődhetnek az agyi képességeik, és közben szórakoznak is, akkor a logikai társasjátékok a tökéletes választás. Az ilyen típusú játékok megoldásához logikus gondolkodás, kreativitás és kitartás szükséges, ezek pedig mind olyan képességek, amiket a gyerekek fejleszthetnek azáltal, hogy játszanak.Az általunk kínált logikai társasjátékok gyerekeknek különféle korosztályoknak szólnak, így biztosan találsz olyan játékot, ami megfelelő szinten nekik. A Castle Logix például a 3-7 éves korosztály számára lett tervezve, ahol a gyerekeknek különböző formájú és méretű épületeket kell összeállítaniuk, miközben fejlesztik a térbeli képzelőerőt és a finommotorikus készségeket.A Rush Hour játék pedig kifejezetten az időseknek, de a gyerekeknek is rendkívül élvezetes lehet. A feladat, hogy el kell távolítani az akadályokat egy torlódásból, hogy az autók kijussanak a parkolóból. Ez a játék a logikus gondolkodást fejleszti, és rendkívül izgalmas.A Smart Games márka "titka" abban rejlik, hogy az egyes játékok fokozatosan nehezednek, hogy az agyfunkciók folyamatosan fejlődjenek. Lehet egyedül, de csoportban is játszani, ami remek lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek közösen dolgozzanak a megoldáson, és közben tanuljanak kommunikálni és együttműködni.Válaszd a tarsasjatekdiszkont.hu-n kínált logikai társasjátékokat, hogy gondolkodóbb, kreatívabb és kitartóbb legyen gyermekeid. Ráadásul garantáltan szórakoztatóak is, így nem csak a fejlődést, de a jó közös időt is biztosítják.
Tovább