Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játszva megismerjük

Játszva megismerjük kategóriában olyan társasjátékokat találsz, amelyek segítségével kikapcsolódhatsz és közben új dolgokat tanulhatsz. Ezek a játékok lehetnek legyenek szórakoztató és egyszerű társasjátékok, vagy akár stratégiai és logikai játékok is, amelyek garantáltan fejlesztik az agyadat. Nézz szét a kínálatunkban és válassz a számos kiváló minőségű játszva megismerjük játékaink közül!
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
a világot!Szereted az izgalmas játékokat és a világ megismerését? Akkor itt a helyed a Társasjáték Diszkont kategóriájában! A "Játszva megismerjük a világot!" név egyértelműen jellemzi a kategóriát, hiszen mindegyik termékünk segít a világ különböző területeinek felfedezésében és megismertetésében.Itt találhatóak olyan játékok, amelyek segítségével könnyedén lehet tanulni a földrajzról, a történelemről, valamint az állat- és növényvilágról. Emellett számos logikai és stratégiai játék is megtalálható a kategóriában, amelyek segíthetnek az agyunk edzésében és a személyiségfejlesztésben is.Néhány példa a termékeink közül:- Az "Alkotó Játék" segít az önállóság és a kreativitás fejlesztésében, míg közben felfedezhetjük a geometriai alakzatokat és formákat.- A "Kvízjáték Európa" segítségével könnyedén tanulhatjuk a kontinens országait, fővárosait és kulturális látnivalóit.- Az "Animapuzzli" továbbfejleszti a képkockák összerakásához szükséges készségeket, és közben felfedezhetjük az állatok élőhelyeit és azok életmódját.A "Játszva megismerjük a világot!" kategóriájában található játékok garantáltan szórakoztatóak és tanulságosak egyaránt. A Társasjáték Diszkontban minden termékünket kedvező áron kínáljuk, így a tanulás és a szórakozás öröme egyszerre elérhetővé válik. Nézd meg a kategória összes termékét és válaszd ki azt, amelyikhez a leginkább vonzódsz, hogy játszva megismerd és felfedezd a világot!
Tovább