Szűrés

Termék státusza
Ár
3 530 Ft - 11 150 Ft
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjáték 5 éveseknek

Az itt található társasjátékok a 5 éveseknek szántak, és segítenek fejleszteni a kommunikációs, kreatív és társas készségeket. Bármilyen érdeklődési körhöz megtalálhatod a megfelelő játékot, így garantált a szórakozás az egész családnak!
Tovább
Szereted a társasjátékokat? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a tarsasjatekdiszkont.hu kínálatát, ami ámulatba fog ejteni! Ha vásárlásra készülsz, és 5 éves gyereked van, akkor a "Társasjáték 5 éveseknek" kategória tökéletes választás lehet számodra.Ebben a kategóriában számos szórakoztató és interaktív játékkal találkozhatsz, amelyek nem csak a kicsiket szórakoztatják, hanem fejlesztik képességeiket is. A gondolkodási készséget, a kreativitást, az emlékezőképességet, a taktikai érzéket és a problémamegoldó képességeket is alakítják, hogy az egész játék érdekesebb legyen és az innovatív közelítés gondolatokat fejlesszen ki bennük.Az egyik legnépszerűbb társasjáték ebben a kategóriában a Memo játékok, amelyek célja az emlékezőképesség fejlesztése. Ezek a játékok különböző mintákat, színeket vagy számokat tartalmaznak, amelyek gyorsan kellemes élményt nyújtanak a játék közben.A Társasjáték 5 éveseknek kategóriában megtalálható továbbá a Ravensburger, ami szintén nagyon népszerű. Ebben a játékban a gyerekeknek a logikai képességeikre kell támaszkodniuk. A játék segít a gyerekeknek az egerek keresésében és azok helyének megértésében.Ha szeretnéd, hogy gyereked jól érezze magát, és közben tanuljon is, akkor a "Társasjáték 5 éveseknek" kategória tökéletes választás számodra. Ebben a kategóriában találod meg a legjobb játékokat, amelyek garantálják a jó időt az egész család számára! Nézz körül a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon és válogass kedvedre a legjobb társasjátékok között!
Tovább