Szűrés

Termék státusza
Ár
5 130 Ft - 17 001 Ft
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 9 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
30 perc - 120 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Klasszikus társasjátékok

A Klasszikus társasjátékok kategóriában megtalálhatóak azok az ikonikus társasjátékok, amik már évtizedek óta szórakoztatják az embereket. Ide tartoznak például a Monopoly, a Jóbarátok társasjáték, a Cluedo és sok más klasszikus játék, amik garantáltan felidézik a régi idők hangulatát. Válogass kedvedre a legnépszerűbb és legizgalmasabb klasszikus társasjátékok közül, és hódítsd meg a barátaidat csapatban vagy egyéniben is.
Tovább
A klasszikus társasjátékok a legnépszerűbb játékok közé tartoznak kicsik és nagyok körében. Az elmúlt évtizedek során rengeteg játék jelent meg, amelyek mára már kultikus hírnévre tettek szert. Ezeket a játékokat sokszor múltidéző, nostalgiás érzelmek miatt keressük, de sokszor azért is, mert nemcsak szórakoztatóak, de kognitív képességeinket is fejlesztik játék közben.A tarsasjatekdiszkont.hu-n nagyszerű választékban találhatóak meg a klasszikus társasjátékok, mint például a Monopoly, a Catan vagy az UNO. A játékok közösséget teremtenek, fejlesztik a problémamegoldó képességeket, a személyiséget, az önálló gondolkodást és az érvelést. Érdekességük, hogy nem csak gyerekeknek szólnak, hanem felnőtteknek is óriási élmény lehet velük játszani.A klasszikus társasjátékokat már több generáció kedveli, és közkedveltségüket nem veszítették el az idők során. Ezek a játékok sokszor külsőleg eltérőek egymástól, de a lényegük mindig azonos: a nyerési pozíció elérése. A játékkal eltöltött idő alatt pedig olyan élményen megyünk keresztül, melyeket máshol nem találunk meg.Ha igazi kikapcsolódásra vágyunk, rendezzünk egy estét a klasszikus társasjátékokkal! A tarsasjatekdiszkont.hu-n feltétlenül ellenőrizzük le a kínálatot. A játékok garantáltan vidám pillanatokat szereznek majd minden játékos számára!
Tovább