Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Vásárlói vélemények


A vélemények az Árukereső oldaláról származnak. Tőlünk függetlenül végzett felmérés alapján. A többi vélemény itt megtekinthető: Árukereső vélemények


A bolt vásárlója: minden rendben ment, nagyon gyors volt a kiszállítás, bár eleve olyat rendeltem, ami raktáron volt, de a szombati rendelést kedden már meg is kaptam


A bolt vásárlója: Nagyon gyorsak voltak. Minden pontosan megjött. Még az is, ami elvileg nem volt raktáron. A környezetbarát csomagolásnak külön nagyon örültem. Jó ár.


Marika: Nagyon gyors , és pontos kiszolgálásban volt részem, annak ellenére, hogy az ünnepek előtt néhány nappal adtam le a rendelést.


Hajnal: Nagyon gyorsan és gondosan becsomagolva érkezett meg a megrendelésem! Mindenről kaptam értesítést. Köszönöm!


A bolt vásárlója: Gyors, pontos kiszolgálás, kedves ügyfélszolgálat


Meow: Gyors szállítás, precizen csomagolt termék, ajánlom!


A bolt vásárlója: Valos informacio keszletrol, gyros szallitas.


A bolt vásárlója: Rendelésemet gyorsan feldolgozték. Az igért szállítási időn belül megkaptam.


A bolt vásárlója: Minden a várakozásnak megfelelően ment, a karácsonyi hajtásban is gyorsan megérkezett.


Bencepapa: Mintha több hasonló webbolt tartozna egy cég alá, ami kissé gyanússá tette, de a korábbi értékelések alapján én is meg mertem bízni a webboltban és nem csalódtam.


A bolt vásárlója: Nagyon gyors a kiszállítás. A megrendelés után 2 nappal már a kezemben volt a csomag.


ritz74: Profik, nagyon elégedett vagyok. Minden, ami raktári készleten volt, az itt volt a legjobb beszerzési áron kapható. Mindenki más drágábban - egyesek sokkal drágábban - kínálták ugyanazt. Nem volt minden raktáron, ill. több terméknél nem volt jelezve, mikor lesz megint rendelhető.


A bolt vásárlója: Jó bolt, normális cucc.


A bolt vásárlója: Nagyon jó tapasztalataim voltak, a választék széles, a kapcsolattartás gyors, személyes és kedves, a kiszállítás is gyors és végig követhető volt a csomag helyzete.


A véleményeket nagyon köszönjük a kollégáimmal együtt! Ézért érdemes dolgozni!

A többi vélemény az Árukereső oldalán olvasható!