Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Logikai, fejtörő társasjátékok

Logikai, fejtörő társasjátékok az egész családnak!Logikai, fejtörő társasjátékok

Szeretnéd, hogy a játék ne csak önfeledt kikapcsolódás, de egyben mókás agytorna is legyen? Válassz a fantasztikus logikai, fejtörő társasjátékok közül, amelyeket összegyűjtöttünk neked ezen az oldalon, hogy kiválaszd közülük a számodra legmegfelelőbb játékot! Ezekkel a társasjátékokkal garantált az órákon át tartó felhőtlen szórakozás, de a játékos formában történő gondolkodás, fejlődés is! Mutasd meg a többieknek, hogy képes vagy megoldani a legbonyolultabb feladványokat is!

Tovább

Logikai, fejtörő társasjátékok az egész családnak!Logikai, fejtörő társasjátékok a család minden tagjának!

A logikai, fejtörő társasjátékok mindenki számára rendkívül hasznosak! Akár a gyerekeknek, akár a felnőtteknek is érdekes lehet egy-egy elgondolkodtató feladat, rejtvény megoldása. A játékok készítői mára már rengetegféle társasjátékot megalkottak, melyek célja, hogy edzésben tartsuk az agyunkat, fejlesszük velük a gondolkodásunkat. A legnépszerűbb talán a mai napig is a Rubik-kocka, amely világszerte ismert és szeretett játék, kialakulásáról, működéséről és változatairól ide kattintva számos érdekességet olvashatsz.

Egy kis fejtörés, és garantált a szórakozás!

A logikai, fejtörő társasjátékokkal nemcsak ügyesebb lehetsz, hanem felhőtlen szórakozást is biztosítanak számodra! Ha szeretnéd száműzni otthonodból az unalmat, és meglepni valamivel a családod vagy a barátaidat, válogass ezekből a kihívásokkal teli, fantasztikus társasjátékokból! Egy-egy ilyen játék órákon át tartó aktív kikapcsolódással ajándékozza meg a játékosokat! Ahhoz, hogy ilyen szuper játékélményekben lehessen részetek, íme néhány a kategória legnépszerűbb társasjátékai közül:

Böngészd át kínálatunkat a Társasjátékdiszkont társasjáték weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legkülönlegesebb játékok!

logikai, fejtörő társasjáték

logikai, fektörő társasjáték családi

logikai, fejtörő társasjáték kártyajáték

logikai, fejtörő társasjáték partijáték

Tovább