Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Zingo társasjáték

A Zingo társasjáték egy izgalmas, interaktív gyerektársasjáték, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a szókincsüket és az olvasási képességeiket. A játék könnyen tanulható, és lehetővé teszi, hogy akár 7 játékos is részt vegyen egyszerre. A cél az, hogy az első játékos feltöltse az összes lottókártyáját, amelyek közé tartozik például az állatok, a számok és az alakzatok. A tarsasjatekdiszkont.hu-nál széles választékban elérhető a Zingo társasjáték, garantálva az órákon át tartó játékot és szórakozást a gyermekeknek.
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Zingo társasjáték egy fantasztikus és izgalmas játék, amely garantáltan leköti minden gyerek figyelmét. A játék során a játékosoknak képeslapokat kell kihúzniuk egy raklapból, és a kártyákon található szavakat kell keresniük a játéktáblán. A gyerekek önállóan is tudják játszani a Zingo-t, vagy akár többen együtt is játszhatnak.A játék során az éles megfigyelés és jó memória nagyon fontos. A gyerekeknek nagyon gyorsan be kell találniuk a kártyákon található szavakat a játéktáblán. A játék során mindenki egyszerre játszik, így senki sem unatkozik. A Zingo társasjáték sok élményt és izgalmat nyújt a gyerekeknek, és segít fejleszteni a készségeiket is.A tarsasjatekdiszkont.hu oldalán számos Zingo társasjáték közül választhatsz. Az oldalon könnyen megtalálod a neked legszimpatikusabb játékot, és megrendelheted azt otthonról, kényelmesen. A Zingo társasjáték egy olyan játék, amely biztosan nem fog csalódást keltetni a gyerekekben és a szülőkben sem. A játék nagyon könnyen megtanulható, és rövid időn belül fel lehet vele tölteni az időt.Ha szeretnéd fejleszteni a gyermeked készségeit, és egy izgalmas és szórakoztató játékkal tölteni az időt, akkor ne habozz rendelni a tarsasjatekdiszkont.hu oldalán található Zingo társasjátékok közül!
Tovább