Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Zingo társasjáték

A Zingo társasjáték egy izgalmas, interaktív gyerektársasjáték, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a szókincsüket és az olvasási képességeiket. A játék könnyen tanulható, és lehetővé teszi, hogy akár 7 játékos is részt vegyen egyszerre. A cél az, hogy az első játékos feltöltse az összes lottókártyáját, amelyek közé tartozik például az állatok, a számok és az alakzatok. A tarsasjatekdiszkont.hu-nál széles választékban elérhető a Zingo társasjáték, garantálva az órákon át tartó játékot és szórakozást a gyermekeknek.
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
A Zingo társasjáték egy fantasztikus és izgalmas játék, amely garantáltan leköti minden gyerek figyelmét. A játék során a játékosoknak képeslapokat kell kihúzniuk egy raklapból, és a kártyákon található szavakat kell keresniük a játéktáblán. A gyerekek önállóan is tudják játszani a Zingo-t, vagy akár többen együtt is játszhatnak.A játék során az éles megfigyelés és jó memória nagyon fontos. A gyerekeknek nagyon gyorsan be kell találniuk a kártyákon található szavakat a játéktáblán. A játék során mindenki egyszerre játszik, így senki sem unatkozik. A Zingo társasjáték sok élményt és izgalmat nyújt a gyerekeknek, és segít fejleszteni a készségeiket is.A tarsasjatekdiszkont.hu oldalán számos Zingo társasjáték közül választhatsz. Az oldalon könnyen megtalálod a neked legszimpatikusabb játékot, és megrendelheted azt otthonról, kényelmesen. A Zingo társasjáték egy olyan játék, amely biztosan nem fog csalódást keltetni a gyerekekben és a szülőkben sem. A játék nagyon könnyen megtanulható, és rövid időn belül fel lehet vele tölteni az időt.Ha szeretnéd fejleszteni a gyermeked készségeit, és egy izgalmas és szórakoztató játékkal tölteni az időt, akkor ne habozz rendelni a tarsasjatekdiszkont.hu oldalán található Zingo társasjátékok közül!
Tovább