Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Magyar játékok

Kedves játékrajongók! Az "Magyar játékok" kategória széles választékát kínálja a hazai játékgyártók legkiválóbb termékeiből. Itt megtalálhatjátok a klasszikus társasjátékokat, amelyek már több generáció számára is jelentenek izgalmas időtöltést. Emellett pedig újabb, modern játékokat is megtalálhattok, amelyekben a hazai kreativitás és innováció egyedülállóan jelenik meg. Fedezzétek fel Magyarország legjobb játékgyártóinak alkotásait, és találjátok meg az ideális játékot az egész család számára!
Tovább
Számos játék van a világon, de semmi sem jobb annál, mint amikor egy olyan játékot játszunk, amelyet itthon, Magyarországon terveztek és készítettek. Az ilyen játékokon keresztül még jobban megismerhetjük az országunk és kultúránk varázslatos világát. A Magyar játékok kategóriája az, ahol megtalálod a legszebb, legérdekesebb és legjobb magyar játékokat, amelyeket remekül tudsz játszani barátaiddal és családtagjaiddal. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon megtalálod a Magyar játékok legnagyobb kínálatát, amelyek mindegyike a magyar kultúrán és történelmen alapul. A kategóriában megtalálhatóak olyan játékok, mint a Kecske, amely egy klasszikus magyar társasjáték. A játékban a játékosoknak a céljuk, hogy a saját kecskéjüket juttassák el az ellenfél "élelem árral szemben" álló mezőire. Mindkét játékos rendelkezik kavicsokkal, amelyekkel olyan akadályokat tudnak állítani egymásnak, amelyek megnehezítik az ellenfél kecskéjének eljutását a célmezőkre. További nagyszerű magyar játékok közül válogathatsz a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon. Az Abalone egy nagyon izgalmas logikai játék, amelynek célja, hogy kivigyünk az ellenfelünket a játékterületről. Az ötlet már az ókori Görögországban is létezett, de a játékot Magyarországon is előszeretettel készítik és játszák. A játék klasszikus tábla és golyók keveréke, ami egy nagyon szórakoztató és izgalmas játékot eredményez. Azoknak, akik szeretik mind a társasjátékokat, mind a kártyajátékokat, kipróbálhatják a Táltos játékot. Ez az egyik legjobb magyar társasjáték, amelyen kártyákkal játszol, és amelyeknek különleges jelentése van. A játék mezői a magyar történelem és kultúra számos aspektusát fedik le, ami miatt a játék sokkal jobban kapcsolódik a játékosokhoz. Összességében a Magyar játékok kategóriája ideális választás azok számára, akik szeretnék jobban megismerni az országukat és az ősi játékokat, amelyeket már évszázadok óta játszanak itt. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon olyan nagyszerű játékokat találsz, amelyek garantáltan szórakoztatóak és izgalmasak. Akár a családdal, akár barátokkal játsszátok, ezek a játékok egyszerűen nem hagyhatók ki!
Tovább