Szűrés

Termék státusza
Ár
6 170 Ft - 9 640 Ft
Ajánlott korosztály
6 éves kortól - 9 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Magyar játékok

Kedves játékrajongók! Az "Magyar játékok" kategória széles választékát kínálja a hazai játékgyártók legkiválóbb termékeiből. Itt megtalálhatjátok a klasszikus társasjátékokat, amelyek már több generáció számára is jelentenek izgalmas időtöltést. Emellett pedig újabb, modern játékokat is megtalálhattok, amelyekben a hazai kreativitás és innováció egyedülállóan jelenik meg. Fedezzétek fel Magyarország legjobb játékgyártóinak alkotásait, és találjátok meg az ideális játékot az egész család számára!
Tovább
Számos játék van a világon, de semmi sem jobb annál, mint amikor egy olyan játékot játszunk, amelyet itthon, Magyarországon terveztek és készítettek. Az ilyen játékokon keresztül még jobban megismerhetjük az országunk és kultúránk varázslatos világát. A Magyar játékok kategóriája az, ahol megtalálod a legszebb, legérdekesebb és legjobb magyar játékokat, amelyeket remekül tudsz játszani barátaiddal és családtagjaiddal. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon megtalálod a Magyar játékok legnagyobb kínálatát, amelyek mindegyike a magyar kultúrán és történelmen alapul. A kategóriában megtalálhatóak olyan játékok, mint a Kecske, amely egy klasszikus magyar társasjáték. A játékban a játékosoknak a céljuk, hogy a saját kecskéjüket juttassák el az ellenfél "élelem árral szemben" álló mezőire. Mindkét játékos rendelkezik kavicsokkal, amelyekkel olyan akadályokat tudnak állítani egymásnak, amelyek megnehezítik az ellenfél kecskéjének eljutását a célmezőkre. További nagyszerű magyar játékok közül válogathatsz a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon. Az Abalone egy nagyon izgalmas logikai játék, amelynek célja, hogy kivigyünk az ellenfelünket a játékterületről. Az ötlet már az ókori Görögországban is létezett, de a játékot Magyarországon is előszeretettel készítik és játszák. A játék klasszikus tábla és golyók keveréke, ami egy nagyon szórakoztató és izgalmas játékot eredményez. Azoknak, akik szeretik mind a társasjátékokat, mind a kártyajátékokat, kipróbálhatják a Táltos játékot. Ez az egyik legjobb magyar társasjáték, amelyen kártyákkal játszol, és amelyeknek különleges jelentése van. A játék mezői a magyar történelem és kultúra számos aspektusát fedik le, ami miatt a játék sokkal jobban kapcsolódik a játékosokhoz. Összességében a Magyar játékok kategóriája ideális választás azok számára, akik szeretnék jobban megismerni az országukat és az ősi játékokat, amelyeket már évszázadok óta játszanak itt. A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon olyan nagyszerű játékokat találsz, amelyek garantáltan szórakoztatóak és izgalmasak. Akár a családdal, akár barátokkal játsszátok, ezek a játékok egyszerűen nem hagyhatók ki!
Tovább