Szűrés

Termék státusza
Ár
5 289 Ft - 6 961 Ft

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

1000 darabos puzzle

1000 darabos puzzle-kategóriánkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kihívást, legyen az egy klasszikus tájkép vagy egy modern művészeti alkotás. Kiváló minőségű és részletgazdag puzzle-ink egyedülálló szórakozást és kihívást nyújtanak az egész család számára. Találd meg a kedvencedet a tarsasjatekdiszkont.hu-n!
Tovább
Szereted az agyafúrt rejtvényeket, a kihívásokat, amiket csak kitartással sikerül megoldani? Ha igen, akkor biztosan imádni fogod a 1000 darabos puzzle-kat! A Társasjátékdiszkont kínálatában számos féle témájú puzzle közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod a neked megfelelő, jól illő darabot.A 1000 darabos puzzle-k remek módja az idő eltöltésének és kikapcsolódásnak. Akár egyedül, akár barátokkal, családdal ülsz össze, a puzzle megoldása valódi közösségi program lehet. A darabok összegyűjtése, azok szerinti rendezése és illesztése egyaránt izgalmas feladat, melynek hatására fejlődnek az agyfunkciók. A folyamat a türelmet, a figyelmet és a kitartást fejleszti, miközben örömet okoz és csökkenti a stresszt.A Társasjátékdiszkont kínálatában több tematikájú és nehézségi szintű 1000 darabos puzzle-t is találsz. Válogathatsz például városkép, természet, állatok, sport, vagy akár Disney, Star Wars, Harry Potter és Game of Thrones tematikájú verziók közül is. Ezek a képek nem csupán a puzzle megoldása során kényelmes elfoglaltságot nyújtanak, hanem szép és látványos falképként is használhatóak, melyeknek örülni fogsz a szobádban, vagy akár a munkahelyedre is felakaszthatod.Ha szeretnél egy kiváló minőségű, jól összeszerelhető darabot, akkor válaszd a Társasjátékdiszkont 1000 darabos puzzle-kat! A csomagolások a legjobb minőségű kartonból készülnek, és a puzzle darabjai pontosak és könnyen csatlakoztathatóak. Ha tehát szeretnél egy kellemes kikapcsolódást, és frissítenéd az agyadat, akkor a 1000 darabos puzzle-t feltétlenül érdemes kipróbálni!
Tovább