Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Dixit 7 Látomások társasjáték Asmodee

5 (3 vélemény)
Dixit 7 Látomások társasjáték Asmodee

Dixit 7 Látomások társasjáték Asmodee

5 (3 vélemény)

Dixit 7 - Látomások társasjáték leírása

A világ legnépszerűbb asszociációs társasjátéka, a Dixit hetedik kiegészítője Marina Coudray grafikusművész keze munkája. A képek a már megszokott módon egységes, mégis sajátos stílust képviselnek, és tökéletesen illeszkednek a Dixit fantasztikus világába, így bármely más kiegészítővel és alapjátékkal keverve tökéletes játékélményt nyújt.

A Dixit 7. kiegészítője a Látomások nevet kapta, illusztrátora Marina Coudray grafikusművész. A pakli 84 fantasztikus lapból áll, melyek a Dixit-világ egy különleges szeletét mutatják meg. Számos apró részlet bukkan fel a sokadik játszás után is, más kiegészítőkkel keverve pedig az asszociációk végtelen tárháza nyílik meg előttünk. Az illusztrációk rendkívül sokfélék, közös vonásuk, hogy egy szürreális, látomásszerű univerzumba vezetnek – pont, mint egy álom.

A játékmenet egyszerű: a mesélő kiválaszt egy kártyát, mond róla egy történetet, vagy csak egy szót, a többiek pedig a saját kártyáikból kiválasztják a szerintük legjobban passzolót, majd lefordítva leteszik. A mesélő megkeveri a lapokat, felfelé fordítva az asztalra helyezi. A játékosok (a mesélőt leszámítva) megpróbálják kitalálni, hogy melyik volt az eredeti kártya. A pontozásról lásd a részletes játékszabályt.

Játékosok száma: 3-6 fő
Játékidő: 30-60 perc, vagy kifulladásig.

A Dixit 7. – Látomások kiegészítőt 8 éves kortól ajánljuk.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Videós játékbemutatóval!
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (155)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

6 130 Ft

Részletek

A Dixit 7 - Látomások társasjáték az egyik legnépszerűbb asszociációs társasjáték a világon, és most újabb kiegészítővel bővült. A játék fantasztikus illusztrációkkal rendelkezik, amelyek egy szürreális, látomásszerű univerzumba repítenek el minket. A játék 84 fantasztikus lapból áll, amelyek egy különleges szeletét mutatják meg a Dixit-világnak. A játékmenet egyszerű: a mesélő kiválaszt egy kártyát, mond róla egy történetet, vagy csak egy szót, a többiek pedig a saját kártyáikból kiválasztják a szerintük legjobban passzolót, majd lefordítva leteszik. A mesélő megkeveri a lapokat, felfelé fordítva az asztalra helyezi. A játékosok (a mesélőt leszámítva) megpróbálják kitalálni, hogy melyik volt az eredeti kártya.

A Dixit 7. kiegészítője a Látomások nevet kapta, és a világ egyik legjobb grafikusművésze, Marina Coudray által lett tervezve. Az illusztrációk egyediek és különlegesek, és tökéletesen illeszkednek a Dixit világába. A játékot bármely más kiegészítővel és alapjátékkal keverve is lehet játszani, így az asszociációk végtelen tárháza nyílik meg előttünk.

A játékot 3-6 fő játszhatja, és a játékidő 30-60 perc, de természetesen lehet játszani kifulladásig. A Dixit 7. – Látomások kiegészítőt 8 éves kortól ajánljuk, így az egész család élvezheti ezt a fantasztikus társasjátékot. A játék segít a kreativitás és az asszociációs készségek fejlesztésében, és garantáltan jó szórakozást nyújt minden játékosnak. Ha szereted az asszociációs játékokat és a fantasztikus illusztrációkat, akkor a Dixit 7 - Látomások társasjáték biztosan elnyeri majd a tetszésedet!

Adatok

EAN
5999556750222
Cikkszám
59320

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
A Dixit 4-et ismertem, nagyon szeretem, érdekes kártyák vannak benne, a 7-esről is jókat hallottam és nem is ért csalódás!
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
A karácsonyra vásárolt kártyák új élményt nyújtottak a kedvenc játékunkhoz.
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
Vettem már ilyen társast így hozzá vettem kiegészítésként.

Hasonló termékek