Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 - Harmóniák társasjáték leírása

A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékhoz - a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett - csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, és ez valamennyire meg is látszik a játékán, hiszen a játék során nem az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken. A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak.

Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat. Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek.

A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől. A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet!

Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik. Az asszociációs játékok megkoronázott királya Ha asszociációs játék, akkor Dixit. A születése óta eltelt nyolc évben rengeteg család és baráti társaság szívét nyerte el ez a játék, és természetesen rengeteg nemzetközi díjat is nyert. Nem csak a legismertebb német Spiel des Jahres-díjat, még a Magyar Társasjáték-díj fődíját is megkapta ugyanabban az évben.

Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikáival érkezik ez a kiegészítő, melyben a hangulatilag harmonikus, szürreális életképek mellett a zenét láthatjuk megelevenedni és ez a gyönyörű szinesztézia várhatóan végigvonul majd az egész paklin.

Persze elképzelni a zenét, vagy az festményeken leképezni most sem kell majd, ezt Paul már megtette helyettünk. A mi feladatunk élvezni az alkotásait és hagyni, hogy rabul ejtsen, elvarázsoljon, és olyan asszociációkat mozgasson meg a tudatunkban, amik... hát igen, amikkel pontot tudunk gyűjteni.

A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe. Megjelenés: várhatóan novemberben!

 

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (113)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 130 Ft

Részletek

A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték egy fantasztikus játék, amelyben a résztvevőknek szükségük lesz egy kis képzelőerőre és empátiára. Ez a játék 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát tartalmaz, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. A játék során minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A többi játékosnak az a feladata, hogy olyan kártyát válasszanak, amelyik kapcsolódik a mesélő meghatározásához. A játék során mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől._x000D_
_x000D_
A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték nagyon izgalmas és szórakoztató, és a játékidő körülbelül 30-40 perc, attól függően, hogy hány játékos vesz részt a játékban. A játék 3-6 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól lehet játszani. Ez a játék szinte bárkinek ajánlható, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik. Az asszociációs játékok megkoronázott királya, és az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka._x000D_
_x000D_
A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték egy fantasztikus kiegészítőt jelent minden Dixit rajongó számára. Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikáival érkezik ez a kiegészítő, melyben a hangulatilag harmonikus, szürreális életképek mellett a zenét láthatjuk megelevenedni és ez a gyönyörű szinesztézia várhatóan végigvonul majd az egész paklin. A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe._x000D_
_x000D_
Összességében a Dixit 8 - Harmóniák társasjáték fantasztikus játék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeretne eltölteni egy kellemes estét barátaival vagy családjával. A játékban nem az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken, ezért garantáltan sok nevetést és vidámságot fog okozni minden játékosnak. A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték várhatóan novemberben jelenik meg, tehát készüljünk fel, hogy egy fantasztikus játékélményben lesz részünk!

Adatok

EAN
5999556750499
Cikkszám
59467

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek