Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee
Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 Harmóniák társasjáték Asmodee

Dixit 8 - Harmóniák társasjáték leírása

A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékhoz - a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett - csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, és ez valamennyire meg is látszik a játékán, hiszen a játék során nem az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken. A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak.

Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat. Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek.

A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől. A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet!

Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik. Az asszociációs játékok megkoronázott királya Ha asszociációs játék, akkor Dixit. A születése óta eltelt nyolc évben rengeteg család és baráti társaság szívét nyerte el ez a játék, és természetesen rengeteg nemzetközi díjat is nyert. Nem csak a legismertebb német Spiel des Jahres-díjat, még a Magyar Társasjáték-díj fődíját is megkapta ugyanabban az évben.

Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikáival érkezik ez a kiegészítő, melyben a hangulatilag harmonikus, szürreális életképek mellett a zenét láthatjuk megelevenedni és ez a gyönyörű szinesztézia várhatóan végigvonul majd az egész paklin.

Persze elképzelni a zenét, vagy az festményeken leképezni most sem kell majd, ezt Paul már megtette helyettünk. A mi feladatunk élvezni az alkotásait és hagyni, hogy rabul ejtsen, elvarázsoljon, és olyan asszociációkat mozgasson meg a tudatunkban, amik... hát igen, amikkel pontot tudunk gyűjteni.

A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe. Megjelenés: várhatóan novemberben!

 

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (113)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

6 130 Ft

Részletek

A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték egy fantasztikus játék, amelyben a résztvevőknek szükségük lesz egy kis képzelőerőre és empátiára. Ez a játék 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát tartalmaz, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. A játék során minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A többi játékosnak az a feladata, hogy olyan kártyát válasszanak, amelyik kapcsolódik a mesélő meghatározásához. A játék során mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől._x000D_
_x000D_
A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték nagyon izgalmas és szórakoztató, és a játékidő körülbelül 30-40 perc, attól függően, hogy hány játékos vesz részt a játékban. A játék 3-6 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól lehet játszani. Ez a játék szinte bárkinek ajánlható, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik. Az asszociációs játékok megkoronázott királya, és az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka._x000D_
_x000D_
A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték egy fantasztikus kiegészítőt jelent minden Dixit rajongó számára. Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikáival érkezik ez a kiegészítő, melyben a hangulatilag harmonikus, szürreális életképek mellett a zenét láthatjuk megelevenedni és ez a gyönyörű szinesztézia várhatóan végigvonul majd az egész paklin. A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe._x000D_
_x000D_
Összességében a Dixit 8 - Harmóniák társasjáték fantasztikus játék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeretne eltölteni egy kellemes estét barátaival vagy családjával. A játékban nem az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken, ezért garantáltan sok nevetést és vidámságot fog okozni minden játékosnak. A Dixit 8 - Harmóniák társasjáték várhatóan novemberben jelenik meg, tehát készüljünk fel, hogy egy fantasztikus játékélményben lesz részünk!

Adatok

EAN
5999556750499
Cikkszám
59467

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek