Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gugong (magyar kiadás) társasjáték

Gugong (magyar kiadás) társasjáték

Gugong (magyar kiadás) társasjáték

Cserélj ajándékokat, küldj szolgákat, és látogassa meg a császárt az 1570-es Kínában! Az ország felett Lung-csing császár uralkodik a Ming-dinasztiából. Vajon megvan-e benned az elszántság, hogy túljárj a riválisaid eszén? Az Kína országa már 1570-ben a nagyon bonyolult bürokráciájáról volt híres, de ez sok korrupcióhoz is vezetett. Annak ellenére, hogy a korrupció büntetései nagyon magasak voltak, a Tiltott Város legmagasabb tisztviselői úgy tettek, mintha betartanák a korrupció tilalmát, elfogadva a petíció benyújtói ajándékát, és visszaadva egy látszólag alacsonyabb értéket.

Gùgōng ezt a rendkívüli szokást használja alapul. A játékosok hatalmas kínai családok szerepét vállalják, akik megpróbálnak befolyást és hatalmat szerezni azzal, hogy ajándékokat cserélnek a tisztviselőkkel. A játékosként felajánlott ajándékkártyáknak magasabb értékűeknek kell lenniük, mint amit kapnak, és arra kényszerítenek, hogy stratégiai döntéseket hozzon arra vonatkozóan, hogy melyik lépést szeretné megtenni minden körben. Körbeutazza Kínát, hajózik lefelé a Grand Canalon, értékes jade-t vásárol, segít a Nagy Fal megépítésében, előnyöket biztosít a rendeletek révén, intrikák révén befolyásolja a játékot, és végül a császárral fogad közönséget. Ha csak 1 játékosnak sikerül, akkor nyer. Ha több játékosnak sikerül, az a játékos nyeri a játékot, aki a legtöbb VP-vel rendelkezik.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

18 890 Ft

Részletek

A Gugong egy izgalmas, stratégiai társasjáték, amely elkalauzol minket az 1570-es Kína birodalmába. A játék során hatalmas kínai családokat játszunk, akik ajándékok cseréjével és stratégiai döntésekkel próbálnak befolyást és hatalmat szerezni a tisztviselők felett. A játék célja az, hogy minél több pontot szerezzünk, és ha csak egy játékosnak sikerül nyerni, akkor az ő győzelmét ünnepelhetjük.

A játékmenet bonyolultságát és az izgalmas történelmi környezetet nagyon élethűen ábrázolják az illusztrációk és a játékelemek. A játékidő 60-90 perc, ami tökéletes időtartam arra, hogy egy kellemes játékestét töltsünk el barátainkkal vagy családunkkal. A játék ajánlott életkora 12 évtől, de természetesen bárki lelkesen játszhat, aki szereti a stratégiai játékokat.

Azok számára, akik szeretik a történelmi játékokat, a Gugong kiváló választás lehet. A játék már elnyerte a Golden Geek Awards "Best Strategy Board Game" díját, és a társasjátékosok körében is nagyon népszerű. A Gugong társasjáték egyedülálló élményt nyújt, amely közben megismerhetjük az 1570-es Kína kultúráját és hagyományait. Vásárold meg most, és élvezd az izgalmas játékmenetet és a történelmi környezetet!

Adatok

Gyártói Cikkszám
DEL34591
Cikkszám
69204

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek