Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hadurak társasjáték

Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték
Hadurak társasjáték

Hadurak társasjáték

A Hadurakban minden játékos egy-egy olyan báró vértjét ölti magára, aki a királyi koronára tör. Minden bárót négy nemes szolgál hűségesen, s vezérli harcba uruk seregeit. A bárók a városok elfoglalására törekednek, hogy az így szerzett befolyás révén végül elnyerhessék a trónt. Ugyanakkor gyarapítják jövedelmüket, szavazatokat gyűjtenek a Tanácsban, és növelik követőik hitét, hogy a váratlan eseményeket is a maguk javára fordíthassák, amennyire ez lehetséges. Ravasz stratégia és bölcs diplomácia kövezi ki a trónus legfelső lépcsőihez vezető utat.

A Hadurak egy fantasztikus társasjáték, amelyben akár 3-5 játékos is részt vehet. Az ajánlott életkor 12 éves kortól és egy játék átlagosan 90-120 percig tart. A játék során minden játékos egy bárót irányít, akik a királyi trón megszerzéséért versengenek. Azonban a trónért folytatott küzdelemhez városok elfoglalása szükséges, amelyek révén a befolyásukat növelhetik.

A játékban a bárók nemes szolgálatában álló seregek vezetése és harca útján a városok elfoglalása a legfontosabb, de nemcsak ezen múlik a játék kimenetele. A játékosoknak ügyesen kell gazdálkodniuk a jövedelmeikkel, szavazatokat kell gyűjteniük a Tanácsban és növelniük kell a követőik hitét ahhoz, hogy a váratlan események is a javukra forduljanak.

A Hadurak számos díjat nyert már, köztük az Év Táblás Játéka díjat is. A játékmenet érdekes és izgalmas, a játékosoknak ravasz stratégiára és bölcs diplomáciára van szükségük ahhoz, hogy a trónhoz vezető utat kijárják.

Ha szereted a taktikai játékokat, a Hadurak biztosan nem fog csalódást okozni számodra. Válassz egy bárót és indulj el a trón megszerzéséért folytatott harcban! A játék garantáltan leköti majd a figyelmed és segíti a barátságokat, a családi együttléteket. Tedd próbára magad és a barátaid, és hódítsd meg a királyi trónt a Hadurak társasjátékkal!

Vár a királyi trón, ne hagyd, hogy mások foglalják el előled! Rendeld meg most a Hadurak társasjátékot, és légy Te az, aki a végén felülkerekedik!


Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 740 Ft
Nincs raktáron

Adatok

EAN
9781589942820
Cikkszám
58031

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek