Bájos kis bestiák társasjáték


Bájos kis bestiák társasjáték
A Bájos kis Bestiák egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő 15 - 90 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra.
A Bájos kis Bestiák egy versenyképes szerepjátékú fantázia stratégiai kártyajáték, amely arról szól, hogy összeállítson egy Hősök pártját és szörnyeket gyilkoljon meg (és néha szabotálja barátait is) az Unstable Unicorns készítőitől.

Ebben a játékban egy teljes hőscsoportot fog összeállítani, hogy megölje a veszélyes szörnyeket, miközben azon dolgozik, hogy elkerülje az ellenségei szabotázsát. A játék tartalmaz olyan elemeket is, amelyeket felszerelhet a hősökhöz, 1V1 kihíváskártyákat és tekercsmódosítókat, hogy az esélyeket az Ön javára billentsék.

Az az ember nyeri a játékot, aki sikeresen megöl három szörnyet, vagy teljes osztályt épít hat osztályban.

Minden játékos kiválaszthatja a párt vezető karakterét, hogy képviselje őket a játék során. Minden pártvezetői kártyának van osztálya és készsége, amely előnyt nyújt ellenfeleivel szemben. Akár élvezi a harcosokat, a bárdokat, a varázslókat vagy a tolvajokat, megtalálja a játékstílusának megfelelő pártvezetőt - de okosan válasszon, mert csak egy pártvezetőt kap az egész játékra!
Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu