Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Zombicide - Második kiadás

Zombicide - Második kiadás

Zombicide - Második kiadás

Kedves Túlélő! Készülj fel a végső küzdelemre az élőhalottakkal a Zombicide - Második kiadás társasjátékban. A világ, amit ismertünk, már nem létezik; a halottak visszatértek, hogy éhségüket csillapítsák. De ne aggódj, nem vagy egyedül. Csatlakozz a túlélők csapatához, és harcoljatok együtt a zombi apokalipszis ellen!

A Zombicide - Második kiadás a népszerű társasjáték újragondolt változata, mely egyszerűsített szabályokkal és frissített játékelemekkel teszi még izgalmasabbá a játékot. A távolsági támadások új célpontprioritásai, az ajtókkal való kölcsönhatások és a járműmechanizmusok frissített változatai mellett egy új, sötét zóna funkció is helyet kapott, amely még kiszámíthatatlanabbá teszi a zombik mozgását.

A játék 1-6 játékos számára kínál kihívásokkal teli élményt, 14 éves kortól ajánlott. Egy partinak a hossza körülbelül 60-120 perc, ami tökéletes időtartam egy izgalmas játékra a barátokkal vagy családdal.

Újdonságok a Második kiadásban: Az új műanyag műszerfalak és a gyermek túlélők miniatűrjei mellett a korábbi Zombicide-kiadások gyűjteményeivel is bővítheted a játékot. Így minden játék egyedi és változatos lehet, bőven adódik lehetőség a stratégiai tervezgetésre és a zombik legyőzésére.

A Zombicide - Második kiadás már számos díjat nyert el, ami nem véletlen. A lenyűgöző játékmenet, a frissített szabályok és az új játékelemek garantálják, hogy minden játékos magas szintű élményben részesül. Ha szereted a horrorfilmeket és a stratégiai, túlélős játékokat, akkor ez a társasjáték tökéletes választás!

Ne hagyjátok, hogy a zombik győzzenek! Vásárold meg most a Zombicide - Második kiadás társasjátékot, és merülj el a túlélés izgalmas világában a barátaiddal vagy családoddal. Együtt erősebbek vagytok, és csak így győzhetitek le az élőhalottak hordáit. Készen állsz a kihívásra?


Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

35 800 Ft

Adatok

EAN
889696011077
Cikkszám
69355

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek