Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Root - Magyar kiadás társasjáték

Root - Magyar kiadás társasjáték

Root - Magyar kiadás társasjáték

Kedves Játékos! Szeretettel mutatjuk be a Root - Magyar kiadás társasjátékot, amely egy lenyűgöző kaland és stratégiai játék, ahol 2-4 játékos küzd meg a vadon uralmáért. Az ajánlott életkor 10 éves kortól, így a család minden tagja élvezheti a játék izgalmait, melynek átlagos játékidő 60-90 perc.

A játékban a hatalmas erdő feletti uralom megszerzése a cél. A történet középpontjában az aljas Marquise de Cat áll, aki elfoglalta az erdőt, és most rajtad és társaidon múlik, hogy együttműködve vagy akár egymással szemben állva hogyan döntitek el az erdő sorsát. Az egyedülálló aszimmetrikus tervezés miatt minden játékos más-más képességekkel rendelkezik, így minden játékparti új és izgalmas kihívást jelent.

A Macskák a területükön logisztikát és erőforrás-menagementet gyakorolnak, míg az Eyrie sólymait összegyűjtve próbálja visszafoglalni az ősi területeket. A Szövetség titokban szövi terveit, erőt gyűjtve a nagy fordulathoz, míg a Csavargó ügyesen lavírozik a frakciók között, saját céljait szem előtt tartva.

A Root társasjátékban Te döntöd el, hogy melyik frakció oldalán állsz, és hogyan használod ki egyedi képességeidet a győzelem érdekében. A játék kiváló újrajátszhatóságot kínál, hiszen minden egyes partiban új stratégiákat és taktikákat próbálhatsz ki.

Az izgalom garantált! Fedezd fel a Root varázslatos világát, és légy Te az, aki a nagy erdő sorsát eldönti. A gyönyörű grafika és a többször felhasználható kártyák csak még inkább elmélyítik az élményt. Ne hagyd ki ezt a különleges társasjátékot, amely tökéletes kiegészítője lehet a játékesteknek!

Miért válaszd a Root - Magyar kiadás társasjátékot? Mert ha szereted a stratégiai játékokat, ahol minden döntés számít, és szeretnél egy olyan játékba belemerülni, ami minden alkalommal új kihívást jelent, a Root tökéletes választás számodra és a családod számára is. Rendeld meg még ma, és induljon a kaland a hatalmas erdő mélyén!


Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (52)
Kártya méret :
107 db / 63,5 x 88 mm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

23 240 Ft

Adatok

EAN
602573655900
Ajánlott kártyavédő
TJR10299 - Premium Kártyajáték Mayday kártyavédő -100 db - 63,5x88 mm - MDG-7041
Cikkszám
69365

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek