Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Brazil birodalom társasjáték

Brazil birodalom társasjáték
Brazil birodalom társasjáték
Brazil birodalom társasjáték
Brazil birodalom társasjáték
-14%

Brazil birodalom társasjáték

Építsd fel a saját Brazil birodalmadat!

Vedd magadra a múlt egyik nagy uralkodójának szerepét, és mutasd meg vitézségedet! Hatalmas és gazdag területre érkezel, de a jóléthez vezető út tele van kihívásokkal.
Birodalomban épületeket kell építened, nyersanyagokkal kell gazdálkodnod, fel kell fedezned a földet, kereskedelmet kell teremtened, meg kell szerezned az ország legnagyobb személyiségeinek támogatását, és erős hadsereget kell toboroznod, hogy megvédd érdekeidet a rivális államokkal szemben. Ha helyesen döntesz, küldetéseket teljesíthetsz, hogy egy fejlettebb korszakba lépj, új, érdekes fejlődési lehetőségeket és győzelmi pontokat kapva. Végül a legjobb uralkodó megkapja a brazil császári címet, és felépíti a jólét, a szabadság és a béke új korszakát!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
100 – 100 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

18 890 Ft
16 312 Ft

Részletek

A Brazil birodalom társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet 2-4 játékos játszhatnak. Ajánlott életkor 12 éves kortól, de akár fiatalabbak is játszhatják, ha segítséget kapnak a felnőttektől. A játék körülbelül 90-120 percig tart, ami elég idő ahhoz, hogy minden játékos teljes mértékben kiélje a birodalom építésének izgalmát.

A társasjátéknak számos díja van, többek között a 2020 Golden Geek Awards nyertese lett, amit a Board Game Geek közösség szavazatai alapján nyert el. Emellett a játékot több más díjra is jelölték, ami igazolja annak minőségét és népszerűségét a játékosok körében.

Ha izgalmas és kihívásokkal teli játékra vágysz, akkor a Brazil birodalom társasjáték a tökéletes választás neked! Fedezd fel a távoli és titokzatos földet, építsd fel birodalmadat, és kereskedj a legnagyobb személyiségekkel. Védd meg birodalmadat a rivális államokkal szemben, és legyél a legjobb uralkodó! Közben élvezd a barátaiddal és családoddal eltöltött időt, és éld át a birodalom építésének izgalmát.

Ne habozz tovább, vásárold meg a Brazil birodalom társasjátékot, és élvezd a játék nyújtotta élményeket! Legyél te a legjobb uralkodó, aki felépíti a jólét, a szabadság és a béke új korszakát Brazíliában!

Adatok

EAN
5999556754077
Cikkszám
69477

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek