Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Canvas: Tükörképek társasjáték

Canvas: Tükörképek társasjáték
Canvas: Tükörképek társasjáték
Canvas: Tükörképek társasjáték
Canvas: Tükörképek társasjáték
-14%

Canvas: Tükörképek társasjáték

A Canvasban átlátszó kártyákat raksz egymásra, hogy festményeket hozz létre. Ez egyszerre rejtvényfejtő stratégiai játék és egyedülálló művészi élmény. A Canvas: Tükörképekben több millió egyedi kombinációt kínál a kétoldalas átlátszó kártyákkal.
Ez a kiegészítő többek között tükörkártyákat tartalmaz, amelyek kétoldalasak ezzel is növelve a lehetséges kombinációkat. Emellett az új tábla a művészeti kártyák szélesebb választékát kínálja, ami lehetővé teszi, hogy jobban tervezhess előre, és több választási lehetőséget kínál még akkor is, ha kifogytál az inspirációs zsetonokból. Ezeken felül annak új pontozási célok, egy új típusú szalag (arany), amelyet a különböző szimbólumok összegyűjtéséért kapunk.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 30 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 440 Ft
8 152 Ft

Részletek

A Canvas: Tükörképek társasjátékban két-hat játékos játszhat, és az ajánlott játékoskor 12 éves vagy annál idősebb. A játék időtartama körülbelül 30-60 perc, ami megfelelő időtartam ahhoz, hogy egy játék este alatt beleférjen.

A társasjáték már több díjat is elnyert, többek között a 2020-as Golden Geek Awards játékai között is szerepelt a Best Family Game és Best Artwork kategóriában. A Canvas: Tükörképek a művészet és a játék világát egyesíti, így a játékosok egy különleges és egyedülálló élményt kapnak, miközben megoldják a rejtvényeket és stratégiákat alkalmaznak.

Ha szereted a kihívásokat és a művészetet, akkor a Canvas: Tükörképek társasjáték ideális választás számodra. Próbáld ki, és hozz létre saját egyedi festményeidet, miközben izgalmakkal teli órákat töltesz barátaiddal vagy családoddal. A Canvas: Tükörképek a kreativitás és a szórakozás kombinációja, és garantáltan egy olyan játékélményt nyújt, amit sosem felejtesz el! Vedd meg most, és élvezd a különleges játékélményt, amit csak a Canvas: Tükörképek társasjáték kínál.

Adatok

EAN
3558380099222
Cikkszám
69478

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek