Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)

Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)
Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)
Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)
Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)

Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag)

Tegyél egy izgalmas utazást a Lámák földje társasjáték világába, ahol a fennsíkok vad, lenyűgöző szépségét fedezheted fel – és persze tele vannak lámákkal! Ha szereted a természeti környezetet és a mezőgazdasági kihívásokat, akkor ez a játék pont neked való.

Ebben a játékban földművesnek kell lenned, aki a hegyek és dombok között próbál megélni. A cél, hogy minél több pontot gyűjts a különböző növények termesztésével és a lámák okos elhelyezésével. A Lookout Games kiadó által készített, Phil Walker-Harding által tervezett játékban 2-4 játékos versenghet egymással. Az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdődik, így a család minden tagja élvezheti a játékot, amelynek átlagos időtartama 30-45 perc.

A játék során nem csak a termesztésre és lámákra kell figyelned, hanem falvakat is építhetsz, amelyek magassága döntő lehet a győzelem szempontjából. A "polyomino" alakzatokat használó játékterv különleges stratégiai és logikai kihívásokat tartogat, így garantáltan nem fogsz unatkozni.

A Lámák földje társasjáték (+ matrica csomag) nem csak egy társasjáték, hanem egy kaland is, ahol a játékosok belemerülhetnek egy különleges világba, ahol a lámák a legjobb barátaik. A mellékelt matrica csomag tovább színesíti a játékélményt, így minden egyes játszma egyedi és felejthetetlen lesz.

Nem csak egy játék, hanem egy élmény, amely összehozza a családot és barátokat. Fedezd fel a Lámák földjét, és válassz egy stratégiát, amivel Te leszel a fennsíkok ura! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, rendeld meg most és élvezd a kihívásokat, amelyeket ez a csodálatos társasjáték tartogat!


Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (62)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 280 Ft

Adatok

EAN
5999556754299
Cikkszám
69503

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek