Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 690 Ft-tól!

Túlvilági történetek kommunikációs társasjáték

Túlvilági történetek kommunikációs társasjáték

Túlvilági történetek kommunikációs társasjáték

Kinyitod a szemedet és borzalmas igazságra ébredsz: te többé már nem élsz, hanem szellemmé váltál és lebegsz a padló felett! A Túlvilági történetek egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 50 perc.A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Bővebben
Gyártó :
Gémklub
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (37)
Ajánlott kor 2 :
12 éves kortól
Játékosok száma 2 :
2 – 6 fő
Játékidő 2 :
30 – 60 perc
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

9 890 Ft

Részletek

Játékből szellemmé változtál, és képzeld el, hogy a magasból lenézve a holttestedet látod, amit furcsa emberek állnak körül és figyelnek. Meg szeretnék tudni tőled, hogy hogyan is haltál meg. Megpróbálod elmagyarázni és megmutatni nekik, ahogyan csak képes vagy rá, de ez nem lesz könnyű!
A Paranormal Detectives egy könnyed, tematikus party játék. Az egyikőtök vállaja a szellem szerepét és próbálja rávezetni a többieket a gyilkos nyomára. játék kezdetekor a Szellem játékos megkap egy történetkártyát, amely tartalmazza a gyilkosság teljes leírását. Minden kártya az eset összes részletét ábrázolja. Minden nyomozó aszimmetrikus, előre elkészített interakciós kártyákat, játékos vizsgálati lapot és egy játékos képernyőt kap.
A többiek pedig megpróbálják értelmezni a jeleidet, ahogyan tudják. Kérdéseket tesznek fel a gyilkosság körülményeiről és természetfeletti képességeikkel értelmezik a válaszait a szellemnek: ezek lehetnek elrendezett betűk egy szellemtáblán, felmutatott tarot kártyák, a detektívek kezével rajzolás a levegőben és hasonló kommunikációs lehetőségek.
Viszont minden nyomozó nyitott kérdést feltesz a Szellemnek, és csak egyetlen interakciós kártyát játszik. A kártya azt jelenti, hogy a Szellem hogyan válaszolhat a kérdésre. Összesen 9 különböző interakció létezik, amelyek többsége információt nyújt minden nyomozónak. Mivel a nyomozók bármilyen nyitott kérdést feltehetnek, és az interakciós kártyák eltérőek lehetnek, a játék sok kreativitást tesz lehetővé mind a Szellem, mind a Paranormális Detektívek számára.
A nyomozók a játék során kétszer is megpróbálhatják kitalálni, hogy mi is történt valójában az áldozattal, megadva azt, hogy ki volt a gyilkos, hol történt, mi volt az indíték, hogyan történt és mi volt a gyilkossági fegyver. Ezután a Szellem titokban írja le a nyomozó vizsgálati lapjára, hogy hány válaszuk helyes.
A játék kétféleképpen zárulhat:
Vagy egy nyomozó minden helyes választ megad. Ebben az esetben a Szellem játékossal együtt nyernek.
Vagy az összes detektív elfogy az interakciós kártyákból. Ebben az esetben, ha senki sem sejtett mindent helyesen, akkor aki a legtöbb információt jól találta ki, ő lesz az egyedüli győztes a játékban.

Adatok

EAN
5999556752875
Cikkszám
69175

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek