Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

5.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 690 Ft-tól!

Pöccenő Próféták társasjáték

Pöccenő Próféták társasjáték
Pöccenő Próféták társasjáték
Pöccenő Próféták társasjáték
Pöccenő Próféták társasjáték

Pöccenő Próféták társasjáték

A Pöccenő próféták egy területfoglalós ügyességi játék, ahol a szabályok elsajátítása könnyen történik, és a doboz kinyitása után néhány perccel már játszhattok is. Az újrajátszhatóságot számos isten, izgalmas törvények és persze a pöccintés garantálja. 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Az istenek hatalmasak… ám unatkoznak. Fogadj a többiekkel, és használd az egyedi képességeiket, hogy te gyűjtsd össze a legtöbb hívőt a Kráter-szigeteken!
A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szavazás, a terület befolyásolás/irányítás mechanismusokra. A játék könnyen található, ezért mindössze 5 perc szabályolvasás elegendő, bárki könnyen be tud csatlakozni! Végtelen szórakozás az egész család számára! A játék 4 fordulóra van felosztva. Minden játékos kiválaszt egy istent, akinek egyedülálló ereje van, például képes egy óriási szörnyeteget elküldeni a térképre. Emellett mindenkinek van 5 prófétája, fából készült korongok formájában, és még néhány saját színű templom.
Minden forduló 3 egyszerű szakaszra oszlik.
Tanács fázis - a játékosok két kártyát húznak egyedi szabálymódosítással, és arra szavaznak, amelyiket alkalmazni akarják a játékba. A szavazás befejeztével új szabály lép életbe.
Misszió fázis - minden játékos a maga körében bepattintja egyik prófétáját a térképre. A próféta más prófétákat letaszíthat a térképről, vagy segíthet nekik elkapni egy szigetet. Az istenek speciális képességeiket is felhasználhatják. Ez a szakasz akkor ér véget, ha egyetlen isten medencéjében sem marad próféta.
Megtérési fázis - minden isten győzelmi pontokat szerez minden szigeten, ahol próféta vagy templom van. Isten bónusz győzelmi pontokat szerez, ha azok uralják az egész szigetet.
Ráadásul ott van a Világ-sziget köldöke. Ez sok bónuszpontot ad attól függ, mennyire vannak jósolva a prófétáid a szigetvilágon, de nagyon nehéz elérni. Ha prófétádnak sikerül elvennie a várost, templomot épít nagyságodnak.

Ezután minden prófétát levesznek a térképről, és a kör véget ér. Most már teljesen új generációja van a prófétáknak, akik bepattannak a szigetcsoportba.
4 forduló után bónuszpontok kerülnek kiosztásra, és a győztes az az isten, akinek eddig a legtöbb győzelmi pontja volt. A fenti részben szereplő számok a játékosok számától függően változhatnak.

Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
Ajánlott kor 2 :
8 éves kortól
Játékosok száma 2 :
2 – 4 fő
Játékidő 2 :
30 – 60 perc
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

12 140 Ft

Adatok

EAN
9786155314988
Cikkszám
69198

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek