Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

Kedves Vásárló! Örömmel mutatjuk be a Brainbox - Bogyó és Babóca társasjátékot, amely a népszerű mesefilm karaktereivel várja a gyerekeket egy izgalmas és tanulságos játékra. A játék célja, hogy fejlessze a kicsik memóriáját és megfigyelőképességét, miközben felidézik a mesék emlékezetes pillanatait.

A játék egyszerű, de mégis kihívást jelentő: minden játékosnak csupán 10 másodperce van arra, hogy megfigyelje a kihúzott kártyát és megjegyezze annak minden részletét. Ezt követően a kockadobás dönti el, melyik kérdésre kell válaszolni a kártyán szereplő információk alapján. Ha te vagy a legügyesebb megfigyelő, a legtöbb kártya a te kezedben landol, ezzel pedig te nyered meg a játékot!

A Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték remek választás azok számára, akik szeretik a meséket és nem riadnak vissza a kihívásoktól. Akár egyedül, akár a család többi tagjával együtt is játszható, így mindenki részese lehet a szórakozásnak. Ajánlott életkor: 4 éves kortól.

A játék időtartama dinamikus és gyors, ami fokozza a játék izgalmát és teszi próbára a gyerekek gyorsaságát és koncentrációját. A játék során nem csak a memória, hanem a logikai gondolkodás is fejlődik, ami hosszú távon is előnyös a gyerekek számára.

A Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték már számos díjat nyert, köztük az Év Játéka díjat is, ami bizonyítja a játék népszerűségét és minőségét. Könnyen hordozható, így akár utazások során is kiváló szórakozást nyújthat az egész családnak.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékos formában fejlessze memóriáját és megfigyelőképességét, a Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték tökéletes választás. Könnyen tanulható és gyorsan játszható, így a gyerekek minden bizonnyal élvezni fogják a játék minden pillanatát.

Ne várj tovább, rendeld meg most és biztosítsd a gyermeked számára a szórakoztató és fejlesztő játék élményét!


Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Gyártó :
The Green Board Game
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 790 Ft

Adatok

EAN
5025822936042
Cikkszám
59489

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek