Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Brainbox - Mítoszok és szörnyetegek társasjáték

Brainbox - Mítoszok és szörnyetegek társasjáték

Brainbox - Mítoszok és szörnyetegek társasjáték

Brainbox - Mítoszok és szörnyetegek társasjáték elírása

Ismered Róma megalapításának legendáját? Találkoztál már a görög mitológiából ismert, rémséges Medúzával?

A BrainBox- Mítoszok és Szörnyetegek remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő jelenetről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek!

A válaszokat a kártyán ellenőrizheted. Ha jó megfigyelő vagy és ismered az állatokat, akkor a legtöbb kártya nálad landol!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Gyártó :
The Green Board Game
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 460 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Mítoszok és Szörnyetegek társasjáték egy fantasztikus módja annak, hogy együtt szórakozzunk családunkkal és barátainkkal. Ez egy remek agytorna játék, amelyben egy vagy akár több játékos is játszhat. Az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdődik, így a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik ezt a fantasztikus játékot.

A játék célja, hogy minél több információt jegyezzünk meg a kihúzott kártyán szereplő jelenetről, majd válaszoljunk a kidobott szám szerinti kérdésre. De vigyázz, mert csak 10 másodperc áll rendelkezésedre, hogy megfigyeld a jelenetet és jegyezd meg az összes fontos részletet. Ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek!

A BrainBox - Mítoszok és Szörnyetegek társasjáték kártyáin számos mítosz és szörnyeteg története található, többek között a görög mitológiából és az ókori Róma legendáiból is. A játék során nem csak az agyunkat törhetjük meg, de megtanulhatunk egy csomó érdekes információt a mítoszok és szörnyetegek világáról is.

A játék időtartama körülbelül 10-15 perc, így tökéletes szórakozás lehet a család és barátok számára egy délutáni vagy esti összejövetel alkalmával. A BrainBox - Mítoszok és Szörnyetegek társasjáték elnyerte a ToyTalk Awards 2013-as Év Játéka díját is, ami egy nagyszerű bizonyíték arra, hogy ez a játék valóban fantasztikus szórakozás.

Ha szeretnél egyszerre szórakozni és tanulni, akkor a BrainBox - Mítoszok és Szörnyetegek társasjátékot neked találták ki! Vedd meg még ma ezt a fantasztikus játékot és élvezd az agytorna és szórakozás egyedi kombinációját barátaiddal és családoddal!

Adatok

EAN
5025822936592
Cikkszám
59492

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek