Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Brainbox - Peppa malac társasjáték

Brainbox - Peppa malac társasjáték

Brainbox - Peppa malac társasjáték

A jól ismert Brainbox játékok családja most egy új taggal bővült, aminek a segítségével a gyerekek a kedvenc mesefilmjüket, a Peppa malacot eleveníthetik fel. Természetesen most is a játékosok megfigyelőképessége és a memóriája kell a győzelem eléréséhez! Koncentrálj a kártyára és jegyezz meg minél több információt kihúzott kártyáról, de csupán csak tíz másodperced lesz arra, hogy az eszedbe véss minden apróságot. Ezután dobnod kell a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre! Ha jó megfigyelő vagy a legtöbb kártya nálad landol, és a játékot megnyered!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Gyártó :
The Green Board Game
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 970 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - Peppa malac társasjáték egy fantasztikus új játék a Brainbox játékok sorozatában, amelyben a gyerekek a Peppa malac világába merülhetnek el. Ez a játék lehetővé teszi számukra, hogy a kedvenc mesefilmjüket játszhassák el, miközben fejleszthetik a megfigyelőképességüket és memóriájukat.

A játék szabálya egyszerű. A játékosoknak tíz másodpercet kell megfigyelniük az adott kártyán szereplő információkat, majd dobniuk kell a kockával. A kidobott szám alapján kérdést kapnak, amelyet helyesen kell megválaszolniuk. Ha a válasz helyes, akkor a kártya az ő birtokukba kerül. A játék végén a játékosoknak a lehető legtöbb kártyát kell összegyűjteniük, hogy megnyerjék a játékot.

A játékot 1-6 játékos játszhatják, és ajánlott életkoruk 4 éves kortól. A játékidő általában 10-15 perc.

A Brainbox - Peppa malac társasjáték számos díjat nyert az évek során, és nem véletlenül. Ez a játék fantasztikus szórakozást nyújt a gyerekeknek, miközben fejleszti a megfigyelőképességüket és memóriájukat. A Peppa malac világa izgalmas és szórakoztató, és ez a játék lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy elmerüljenek benne.

Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid élvezetes és fejlesztő játékokkal töltsék az idejüket, akkor a Brainbox - Peppa malac társasjáték a tökéletes választás. Akár ajándékba is adhatod, hogy más gyerekekkel is élvezhessék ezt a fantasztikus játékot. Ne habozz tovább, vásárold meg ma a Brainbox - Peppa malac társasjátékot, és izgalmas és szórakoztató játékélményben lesz részed!

Adatok

EAN
5025822936219
Cikkszám
59493

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek