Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - Fémpénzek

Scythe - Fémpénzek

Scythe - Fémpénzek

Ezt a 80 egyedi fémérmét Jakub Rozalski művész tervezte kifejezetten a Scythe számára. Az érmék 1, 3, 5, 10 és 20 dolláros címletűek.

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 960 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe társasjáték egy fantasztikus stratégiai játék, amelyben egy alternatív Európában játszunk. A játékot 1-5 játékos játszhatja, akiknek a feladata az, hogy irányítsák a saját frakciójukat, és megszerezzék a legtöbb Victory Pontot.

A játékot 14 éves kortól ajánljuk, és körülbelül 115 percig tart. A játékosoknak hatalmas hadsereget kell felépíteniük, erőforrásokat kell gyűjteniük és technológiát kell kutatniuk, hogy dominálják a területet és megvédjék az otthonukat.

Az egyik legjobb tulajdonsága a Scythe-nak, az a gyönyörű design és az egyedi fém pénzek. Ezek az érmék egyediek és exkluzívak, hiszen Jakub Rozalski művész tervezte őket kifejezetten a Scythe számára. Az érmék 1, 3, 5, 10 és 20 dolláros értékűek, és a játék során használjuk őket a kereskedelemhez, az erőforrások vásárlásához és a hadsereg építéséhez.

A Scythe társasjáték számos díjat nyert, többek között a Golden Geek Awards, az Origins Awards és a Board Game Quest Awards is elismerésben részesítette. Ez a játék garantáltan leköt majd minden stratégiai játék rajongót, és a gyönyörű fémérmék teszik még exkluzívabbá a játék élményét.

Ha Te is szeretnél részt venni egy fantasztikus játékban, amelyben minden döntésed hatással van a játékmenetre, és ahol az egyedi fém pénzek még exkluzívabbá teszik az élményt, akkor a Scythe a tökéletes választás számodra. Ne habozz, vásárold meg ma még és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

EAN
653341025500
Cikkszám
69331

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek