Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

3000 bandita társasjáték

3000 bandita társasjáték
3000 bandita társasjáték
3000 bandita társasjáték
3000 bandita társasjáték
-14%

3000 bandita társasjáték

A 3000 gazember egy alternatív történelmi vadnyugaton játszódó blöffölős és "motorépítő" játék. Az átlátszó kártyák újszerű rendszerét használva hozz létre egyedi csirkefogókat, és használd őket, hogy túljárj az ellenségeid eszén. Így akár 3000 különböző kombináció is lehetséges, és minden egyes játék során körülbelül 50 konfiguráció jelenik meg. Röviden: bérelj fel csirkefogókat, hogy erős kombókat építs, lopj technológiát, és járj túl az ellenségeid eszén. Minden vezetőnek egyedi nézőpontja és motivációja van a Graystone Gulch konfliktusában. A pénz, a hírnév vagy a világ jobbításának mélyen gyökerező vágya vezérel? Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát? "Az Utazó sok változást hozott kis határ menti városunkba az elmúlt öt évben. Minden képzeletet felülmúló csodákat mutatott nekünk, és megtanított minket, hogyan használjuk különös gépeit. Most, hogy az Utazó eltűnt, vihar közeleg. Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát?"

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 90 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 000 Ft
14 680 Ft

Részletek

A 3000 bandita társasjáték egy igazán izgalmas játékélményt ígér, amelyben akár négyen is játszhatnak egyszerre. Az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdve, így az egész család élvezheti a játék izgalmait. Egy-egy játék körülbelül 60-90 percig tart, így garantáltan leköt minden játékost.

A játék díjnyertes kártyajáték, amelyet a játéktervezők az újszerű átlátszó kártyarendszerrel láttak el. Ennek az újításnak köszönhetően minden egyes játék során más és más 50 konfiguráció jelenik meg, így a játék sosem válik unalmassá.

A játékosok feladata, hogy béreljenek fel csirkefogókat, építsenek erős kombókat, lopják el a technológiát és túljárjanak az ellenfelek eszén a Graystone Gulch konfliktusában. Az egyedi karaktereknek köszönhetően minden vezetőnek más és más motivációja van, így a játék minden egyes alkalommal más és más történetet mesél el.

A 3000 bandita társasjáték egyedülálló élményt nyújt azoknak, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmas játékokat. A játék tervezése során a tervezők minden apró részletre odafigyeltek, így a játékmenet gördülékeny és élvezetes. Ha Te is szeretnél részese lenni ennek az izgalmas történetnek, akkor ne habozz beszerezni ezt a fantasztikus társasjátékot!

Adatok

EAN
841333118983
Cikkszám
69470

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek