Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kutyapark társasjáték

Kutyapark társasjáték
Kutyapark társasjáték
Kutyapark társasjáték
Kutyapark társasjáték

Kutyapark társasjáték

Üdvözlünk a Kutyaparkban!
Ebben a társasjátékban a játékosok hivatásos kutyasétáltatóként és gondozóként versenyeznek, hogy a lehető legjobb munkát végezzék, és kiváló hírnevet szerezzenek. Mindeközben arra törekszenek, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek az egyes kutyusok igényeinek kielégítésével.

Minden forduló négy fázisra oszlik. Az első a toborzási fázis, amelyben a játékosok versenyeznek, hogy kutyákat vegyenek fel kenneleikbe, az aktuális győzelmi pontjaik árán. A második fázis abból áll, hogy ki kell választani, mely kutyákat viszik sétálni. A harmadik fázisban a játékosok belépnek a parkba, hogy nyersanyagokat gyűjtsenek, hírnevet szerezzenek, és kapcsolatba lépjenek a többi sétáltatóval. Végül a játékosok hazatérnek, és pontokat gyűjtenek (vagy veszítenek) aszerint, hogy melyik kutyát választották a sétáltatáshoz. A négy forduló végén a legtöbb hírnévponttal rendelkező játékos nyeri a játékot. A Kutyapark tartalmaz egy egyedül játszható szóló módot is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
40 – 80 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (13)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

18 890 Ft

Részletek

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott korosztály 8 éves kortól. A játék időtartama általában 45-60 perc, de az idő eltérő lehet a játékosok számától és a játékstílustól függően.

A Kutyapark társasjáték díjnyertes játék, amelyet több díjjal is elismertek, beleértve a 2019-es Golden Geek Best Family Board Game díjat is. A játék kipróbálása garantáltan megszeretteti a játékosokkal a kutyákat, és lehetővé teszi számukra, hogy virtuális kutyasétáltatókká váljanak.

A játék valódi élményt nyújt a játékosok számára, miközben segít kialakítani az érzelmi intelligenciájukat és a döntéshozatali képességeiket. Az egyszerű szabályokkal rendelkező játékot könnyen meg lehet tanulni, és az izgalmas játékmenet garantáltan leköti a játékosokat. A társasjátékhoz szükséges összes elemet tartalmazza, így a játékra való felkészülés egyszerű és gyors.

A Kutyapark társasjáték kiváló választás a kutyabarát családok számára, akik szeretnének együtt játszani és szórakozni. A játék remek lehetőség arra, hogy az emberek jobban megértsék a kutyák viselkedését és szükségleteit, miközben együtt töltik az időt. Használd ki a lehetőséget, és fedezd fel az izgalmas kalandokat a Kutyaparkban!

Adatok

EAN
5999556754213
Cikkszám
69502

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek