Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Luna Maris társasjáték

Luna Maris társasjáték
Luna Maris társasjáték
Luna Maris társasjáték
Luna Maris társasjáték

Luna Maris társasjáték

Az űrkutatás a magánvállalatok és a kormányok együttműködésének köszönhetően világszerte fejlődik. Mielőtt egy másik bolygó elfoglalására kerülne sor, szükség lesz egy holdi bázis létrehozására, hogy nyersanyagokat nyerjünk természetes műholdunkon. Vas, titán, víz és egy nagy teljesítményű üzemanyag, a hélium-3, a Holdon rendelkezésre álló természetes kincsek.
A Luna Maris társasjátékban egy nagyvállalat holdi műveleteiért felelős koordinátor szerepét veszed át, aki megszervezi a legénységet, teljesíti az igényeket, ellátja a dolgozók szükségleteit, javítja a komplexum helyiségeit, és tiszteletben tartja a szigorú környezeti előírásokat.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

18 890 Ft

Részletek

A játék 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek legalább 12 évesnek kell lenniük. A játékidő körülbelül 90 perc, így elég hosszú és kihívást jelentő élménnyel ajándékoz meg.

A Luna Maris nem véletlenül nyert el több rangos díjat is, mint például a 2019-es Golden Geek Awards "Best Strategy Game" díját vagy a 2019-es Board Game Quest Award "Best Euro Game" címét. A játékmenet nagyon izgalmas és stratégiai, hiszen a játékosoknak nem csak az üzemeltetésre, hanem az ellenséges támadásokra is fel kell készülniük.

Az űrkutatás és az űrkutatási utazások témája mindig is izgalmas volt az emberek számára. A Luna Maris társasjáték kiváló lehetőséget ad arra, hogy te is részt vegyél ebben a fantasztikus utazásban, és megmutasd, milyen ügyesen tudsz koordinálni és irányítani egy holdi bázist. Vállald fel a kihívást, és bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb koordinátor a holdon!

Ne habozz, szerezd be most a Luna Maris társasjátékot, és élvezd a stratégiai játékmenetet, amely garantáltan leköti majd a figyelmedet és fejleszti a döntéshozó képességeidet!

Adatok

EAN
5999556754206
Cikkszám
69506

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek