Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak tele - Válaszúton társasjáték leírása

Muszáj kűzdeni, hogy minden túléljetek!

Vérfagyasztó zombis társasjáték, igazi horrorhangulat! A játékosok egy-egy csapatnyi túlélőt irányítva, egymást segítve próbálnak kitartani a kolónián, míg enyhül a tél. Saját titkos céljaik néha mindent a feje tetejére állítanak… Ráadásul minden körben új krízissel kell szembenézniük!

A zombik egyre többen vannak, a készletek fogynak, és a várost átkutató társaik is rendre bajba kerülnek! Ha pedig a zombik mégsem végeznének velük, bizalmatlan társaik még mindig száműzhetik őket a kolóniáról. A stratégia mellett tehát komoly pszichológiai vonzata is van a játéknak, ez pedig a rengeteg eszköz- és eseménykártya mellett egészen egyedi élménnyé teszi a Holtak telét!

 

A Holtak telét már többen ismerhetitek, angol szövegekkel, Dead of Winter címen. A játékban egy kolónia túlélőit irányítjátok, akik a nehéz telet igyekeznek átvészelni, ahol hull a hó és jár a hulla. Egymásra lesztek utalva, de saját, titkos céljaitok is lesznek, amik sokszor ütköznek majd a csapatérdekkel. Néha olyannyira, hogy még egy áruló is keveredik a játékosok közé. Még idén elhozzuk nektek ezt a vérfagyasztó kalandcsokrot, teljesen magyarul, hóval, vérrel, árulással - és a "rambókés" kezdőjátékos-jelölővel.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
13 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Videós játékbemutatóval!
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

15 860 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Holtak tele - Válaszúton társasjáték egy kihívásokkal teli játék, amelyben a játékosoknak minden erejüket be kell vetniük, hogy túléljék a zombiapokalipszist. A játékban 2-5 játékos lehet, és az ajánlott életkor 13 éves vagy annál idősebb. A játék időtartama általában 1-2 óra, és a játékosoknak minden körben új krízissel kell szembenézniük.

A játékmenet során a játékosok egy kolóniát kell, hogy vezessenek át a téli időszakon, miközben ellenséges zombik és más veszélyek fenyegetik őket. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy biztosítsák a túlélésüket, ugyanakkor saját céljaikat is el kell érniük, amelyeket nem feltétlenül osztanak meg más játékosokkal.

A játék során a játékosoknak azonban nem csak a zombikkal kell megküzdeniük, hanem saját társaik bizalmatlanságával és árulókkal is szembe kell nézniük. Ezért a játék nem csak a stratégiai döntésekről szól, hanem a pszichológiai hatásokról is, amelyeket a játékosoknak át kell élniük.

A játék egyedülálló játékélményt nyújt, amelyet a rengeteg eszköz- és eseménykártya tesz még izgalmasabbá. A magyar fordításnak köszönhetően a játék most már szélesebb körű közönség számára elérhető, akiknek lehetőségük van arra, hogy átéljék a vérfagyasztó kalandokat a Holtak telének világában. A játékhoz jár egy "rambókés" kezdőjátékos-jelölő, amely tovább növeli a játékélményt és a játékosok érdeklődését.

Összességében a Holtak tele - Válaszúton társasjáték egy remek választás azoknak, akik szeretnének eltávolodni a hétköznapok világától, és átélni egy izgalmas, horrorisztikus játékélményt. A játékmenet kihívásokkal teli, és a játékosoknak minden erejüket be kell vetniük ahhoz, hogy élve kijussanak a zombiapokalipszisből.

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek