Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték
Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak Tele - Válaszúton társasjáték

Holtak tele - Válaszúton társasjáték leírása

Muszáj kűzdeni, hogy minden túléljetek!

Vérfagyasztó zombis társasjáték, igazi horrorhangulat! A játékosok egy-egy csapatnyi túlélőt irányítva, egymást segítve próbálnak kitartani a kolónián, míg enyhül a tél. Saját titkos céljaik néha mindent a feje tetejére állítanak… Ráadásul minden körben új krízissel kell szembenézniük!

A zombik egyre többen vannak, a készletek fogynak, és a várost átkutató társaik is rendre bajba kerülnek! Ha pedig a zombik mégsem végeznének velük, bizalmatlan társaik még mindig száműzhetik őket a kolóniáról. A stratégia mellett tehát komoly pszichológiai vonzata is van a játéknak, ez pedig a rengeteg eszköz- és eseménykártya mellett egészen egyedi élménnyé teszi a Holtak telét!

 

A Holtak telét már többen ismerhetitek, angol szövegekkel, Dead of Winter címen. A játékban egy kolónia túlélőit irányítjátok, akik a nehéz telet igyekeznek átvészelni, ahol hull a hó és jár a hulla. Egymásra lesztek utalva, de saját, titkos céljaitok is lesznek, amik sokszor ütköznek majd a csapatérdekkel. Néha olyannyira, hogy még egy áruló is keveredik a játékosok közé. Még idén elhozzuk nektek ezt a vérfagyasztó kalandcsokrot, teljesen magyarul, hóval, vérrel, árulással - és a "rambókés" kezdőjátékos-jelölővel.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
13 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Videós játékbemutatóval!
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 860 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Holtak tele - Válaszúton társasjáték egy kihívásokkal teli játék, amelyben a játékosoknak minden erejüket be kell vetniük, hogy túléljék a zombiapokalipszist. A játékban 2-5 játékos lehet, és az ajánlott életkor 13 éves vagy annál idősebb. A játék időtartama általában 1-2 óra, és a játékosoknak minden körben új krízissel kell szembenézniük.

A játékmenet során a játékosok egy kolóniát kell, hogy vezessenek át a téli időszakon, miközben ellenséges zombik és más veszélyek fenyegetik őket. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy biztosítsák a túlélésüket, ugyanakkor saját céljaikat is el kell érniük, amelyeket nem feltétlenül osztanak meg más játékosokkal.

A játék során a játékosoknak azonban nem csak a zombikkal kell megküzdeniük, hanem saját társaik bizalmatlanságával és árulókkal is szembe kell nézniük. Ezért a játék nem csak a stratégiai döntésekről szól, hanem a pszichológiai hatásokról is, amelyeket a játékosoknak át kell élniük.

A játék egyedülálló játékélményt nyújt, amelyet a rengeteg eszköz- és eseménykártya tesz még izgalmasabbá. A magyar fordításnak köszönhetően a játék most már szélesebb körű közönség számára elérhető, akiknek lehetőségük van arra, hogy átéljék a vérfagyasztó kalandokat a Holtak telének világában. A játékhoz jár egy "rambókés" kezdőjátékos-jelölő, amely tovább növeli a játékélményt és a játékosok érdeklődését.

Összességében a Holtak tele - Válaszúton társasjáték egy remek választás azoknak, akik szeretnének eltávolodni a hétköznapok világától, és átélni egy izgalmas, horrorisztikus játékélményt. A játékmenet kihívásokkal teli, és a játékosoknak minden erejüket be kell vetniük ahhoz, hogy élve kijussanak a zombiapokalipszisből.

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek