Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Shards of infinity társasjáték

5 (1 vélemény)
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték
Shards of infinity társasjáték

Shards of infinity társasjáték

5 (1 vélemény)
A Shards of Infinity példátlan szintű stratégiát és testreszabhatóságot ötvöz egyetlen kis dobozban. Ahelyett, hogy a pontokért versenyeznél, a játékosoknak túl kell élniük ellenfeleiket, és nullára kell csökkenteniük az életerejüket, amit többféleképpen is megtehetsz. Minden játékos egy alap kártyapaklival kezdi a játékot, és egy hat lapból álló központi kijelzőről szerezhet új kártyákat, és ezeket az új kártyákat hozzáadhatja a paklijához, vagy azonnal felhasználhatja őket, attól függően, hogy milyenek.
Gondos tervezéssel és agresszív játékmóddal csak egy játékos kerülhet ki győztesként!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 30 perc
Gyártó :
Iello
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 360 Ft

Részletek

A Shards of Infinity társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek az életkorát tekintve 12 éves kor felett ajánljuk. A játékidő általában 30-45 perc, így tökéletes választás lehet egy rövidebb játékra barátokkal vagy családtagokkal.

A játék 2019-ben nyerte el az év kártyajátéka díjat, és nem véletlenül! A Shards of Infinity egyedülálló játékélményt nyújt, amely nem csak a kártyagyűjtés és a stratégiai játék rajongóit fogja le, de azokat is, akik szívesen próbálnak ki valami újat és izgalmasat.

A játékmenet során minden játékos egyedi kártyapakkal indul, amelyet fokozatosan lehet bővíteni a központi kijelzőn található hat kártya felhasználásával. Az új kártyákat lehet hozzáadni a paklihoz, vagy azonnal felhasználni őket, hogy átvegyék az irányítást a játék feletti ellenőrzésért.

Az agresszív játékmód és a gondos tervezés lehetővé teszi, hogy csak egy játékos kerülhessen ki győztesként. A játék során nem csak a stratégiai játékosoknak van lehetősége győzni, hanem azoknak is, akik előnyt tudnak szerezni a megfelelő időben, és taktikusan felhasználják a rendelkezésre álló kártyákat.

Ha te is szeretnél belekóstolni az év kártyajátékába, akkor a Shards of Infinity ideális választás lehet számodra! Fedezd fel a játék izgalmas világát, és mutasd meg barátaidnak, hogy te vagy az igazi stratégiai mester!

Adatok

EAN
5999566845314
Cikkszám
57276

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Pleco
2023.01.21
A játék maga nagyon élvezetes, különösen ha ha kiegészítő paklit is megrendeli hozzá az ember. Újrajátszás után sem lesz unalmas. Inkább elgondolkodtató, hogy milyen stratégiákat lehet, érdemes bevetni. Kártyavédőt mindenképpen javasolnék hozzá. Az egyetlen szépséghibája, hogy a fordítás során elég durva hibát ejtettek egyes helyeken ahol a kártyákon leírja, hogy kapsz valamit.

Hasonló termékek