Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fesztáv neoprén kétoldalas magyar playmat

Fesztáv neoprén kétoldalas magyar playmat

Fesztáv neoprén kétoldalas magyar playmat

A Fesztáv neoprén játszószőnyeg új változata kétoldalas (eredeti és Óceánia). Az eredeti szőnyeg azért fontos, mert a legtöbb Fesztáv bővítményt ezzel tervezték alapnak; az Oceania szőnyeget jellemzően akkor használjuk, amikor a nektárral játszunk.

Miért érdemes neoprénre váltani? Egyes játékosok azért kedvelik a neoprént, mert könnyebb kivenni belőle a kártyákat.

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 720 Ft

Részletek

Azonban a Fesztáv neoprén kétoldalas játszószőnyeg ennél sokkal többet kínál. A neoprén anyag kiválóan szigetel, így nem kell attól tartanod, hogy az asztalodon véletlenül felborul a kávé vagy a víz. A kétoldalas kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy változatosabb játékokat játsszunk a barátainkkal és családunkkal. Az eredeti oldal ideális az alap Fesztáv játékhoz, míg az Óceánia oldal a nektárral játszó játékosoknak nyújt kiváló lehetőséget.

A Fesztáv neoprén kétoldalas játszószőnyeg kiválóan alkalmas 2-4 játékos számára, az ajánlott életkor pedig 14 év és afölöttiek. A játékidő körülbelül 45-60 perc, így egy kellemes és szórakoztató estét tölthetsz el a barátaiddal és családoddal.

Ez a társasjáték számos elismerésnek örvend, többek között a 2019-es Golden Geek Awards nyertese az asztali játékok kategóriájában, valamint a 2018-as Origins Awards finalistája. A Fesztáv neoprén kétoldalas játszószőnyeg tehát garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt kínál, amelyet nem érdemes kihagyni.

Ha te is szeretnél egy minőségi neoprén játszószőnyeget, amely kiválóan alkalmas a Fesztáv játékhoz, akkor válaszd a Fesztáv neoprén kétoldalas játszószőnyeget. Nem csak könnyen kezelhető és praktikus, de hosszú távon is kiváló befektetésnek bizonyul a játékélmény fokozásáért. Rendeld meg még ma, és tedd még színesebbé a játékaidat a barátaiddal és családoddal!

Adatok

EAN
9786155228155
Cikkszám
69336

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek