Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő

Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő
Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő
Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő
Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő
-19%

Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő

A Naphoz a Hold is hozzáadódik, hogy életre keltse az erdő ritmusát. Az állatok a holdfényből merítik energiájukat, és azt használják fel képességeik aktiválására. Az erdő tele van holdkövekkel és a fenséges Nagy Bodzafával is, amelyek mindketten kölcsönhatásba lépnek a holdfénnyel. Fejleszd a Fotoszintézis világát a Holdfény alatt kiegészítővel!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Blue Orange
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 970 Ft
4 856 Ft

Részletek

A Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő egy fantasztikus játék, amely segítségével új szintre emelheted a játékélményt a Photosynthesis társasjátékban. A kiegészítővel a játékosok új lehetőségeket kapnak, hogy még izgalmasabb és változatosabb legyen a játékmenet.

A játékban 2-4 játékos vehet részt és a játék időtartama 60-90 perc. Az ajánlott életkor 10 év felett van, így kiváló választás lehet a családok számára, akik szeretnek együtt játszani.

Az Under the Moonlight kiegészítő tartalmaz egy új táblát, amely a holdfénybe burkolja az erdőt. Ezen kívül új növények, állatok, és erőforrások is megtalálhatóak a játékban, amelyek segítségével bővíthetjük a stratégiánkat és még izgalmasabbá tehetjük a játékot.

A Photosynthesis eredeti játék rengeteg elismerést és díjat nyert el, többek között a 2018-as Golden Geek Awards "Best Family Board Game" kategóriában és a 2018-as Deutscher Spiele Preis "Best Family/Adult Game" kategóriában is. Az Under the Moonlight kiegészítő pedig még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszi ezt az amúgy is fantasztikus játékot.

Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor a Photosynthesis: Under the Moonlight kiegészítő egy kitűnő választás lehet számodra. Vásárold meg most és élvezd a játék nyújtotta élményeket a családoddal vagy barátaiddal!

Adatok

EAN
3664824001420
Cikkszám
69319

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek