Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

A király dilemmája társasjáték

A király dilemmája társasjáték

A király dilemmája társasjáték

A The King's Dilemma™ játékban a játékosok az Ankist Királyság kormányát vezető különböző házakat képviselik. Minden körben húzol egy kártyát a Dilemma-pakliból, és átéled a játék történetét, ahogyan az kibontakozik. Minden kártya egy-egy problémát vet fel, amelyet a Tanácsnak kell megoldania a király nevében. A király belső körének tagjaiként a ti döntéseitek határozzák meg a történet előrehaladását és a királyság sorsát. Minden esemény csak egyszer történik meg: megvitatjátok és alkudozhattok a többi játékossal, és végül döntenetek kell, ami meghatározza a végeredményt, előreviszi a játék történetét, és esetleg további eseményeket szabadít fel.

A királyságot fenn kell tartanod, miközben a saját házad számára is előnyökre kell törekedned; ez a hatalmi harc háborúba, éhínségbe vagy lázadásba sodorhatja a királyságot, de teremthet gazdagságot és jólétet is. Ez a te döntéseidtől függ! A helyzet az, hogy minden döntésnek következményei vannak, ami jó a királyság egészének, az rossz lehet a családodnak.

A nagyobb jó érdekében cselekszel, vagy csak magadra gondolsz?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

31 610 Ft

Részletek

A The King's Dilemma™ egy fantasztikus és izgalmas játék, amely garantáltan le fog venni a lábadról! A játékban akár 5 játékos is részt vehet, és az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdődik. A játékidő körülbelül 45-60 perc, így könnyen beillesztheted egy baráti összejövetel vagy családi estézős programba.

Az Ankist Királyság kormányát vezető házaknak számos döntést kell meghozniuk a játék során, hogy megmentsék a királyságot vagy éppen előnyökhöz jussanak. Minden játékosnak egyedi érdekei vannak, így a döntésük meghozatala nem mindig egyszerű. A játékosoknak alkudozniuk kell a másik játékossal, hogy közösen hozzanak meg egy döntést, amely befolyásolja a játék további menetét.

A The King's Dilemma™ már számos elismerést kapott a társasjáték-iparban, és többek között nyert a Golden Geek Awards legjobb történetorientált játék díját. Ha szereted az izgalmas játékokat, ahol a döntéseid határozzák meg a játékmenetet, akkor ez a játék neked való!

Nem csak a játékmenet miatt érdemes beszerezned a The King's Dilemma™ társasjátékot. A fantasztikus kártyák és a minőségi játékterv garantálja, hogy a játékélményed lenyűgöző lesz. A játék minden elemében kiemelkedő minőséget és odafigyelést kapott, hogy a játékosok számára a legjobb élményt nyújtsa.

Ha szeretnéd átélni, milyen érzés a kormányzás és a döntéshozatal, akkor ne habozz tovább! Tedd a kosaradba a The King's Dilemma™ társasjátékot, és élvezd az izgalmas játékélményt!

Adatok

EAN
9786155161919
Cikkszám
69357

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek