Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Root - A vízinépek kiegészitő

Root - A vízinépek kiegészitő

Root - A vízinépek kiegészitő

A vízinépek bővítmény két új frakcióval, új csavargókkal és izgalmas új játékmódokkal bővül.

A játékban szerepelnek a következők:

Több szitanyomás harcost és a szükséges figurákat, hogy akár hat játékossal játszhass.
Három új csavargóváltozatot.
Kooperatív és versengő botjáték.
Tucatnyi új játékos konfiguráció!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (31)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 110 Ft

Részletek

A Root - A vízinépek kiegészítő egy izgalmas bővítmény, amely két új frakcióval és új csavargókkal bővíti a játékélményt. A játékban akár hat játékos is játszhat, ami lehetővé teszi a baráti összejövetelek izgalmasabbá tételét. A játék ajánlott korosztálya 14 éves kortól, így a fiatalabb és idősebb játékosok is élvezhetik a játékot.

A játékidő nagyban függ a játékosok számától és a kiválasztott játékmódtól. Azonban általában egy-egy játék 60-90 percet vesz igénybe, így elegendő időt biztosít a játékosok számára, hogy kibontakoztassák stratégiájukat és megküzdjenek egymással.

A Root - A vízinépek kiegészítő több díjat is elnyert a társasjátékok kategóriájában, így biztos lehetünk abban, hogy egy igazán minőségi és izgalmas játékot kínálunk a játékosoknak.

A játékban szereplő új frakciók és csavargók új lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak, és a kooperatív és versengő botjáték lehetősége még izgalmasabbá teszi a játékélményt. A tucatnyi új játékos konfiguráció pedig még változatosabbá teszi a játékot.

Ha szeretnéd feldobni a baráti társaságod vagy a családod játéknapjait, akkor a Root - A vízinépek kiegészítő biztosan jó választás lesz. Fedezd fel az új frakciókat, alkoss stratégiát és harcolj az ellenfeleid ellen, vagy élvezd a kooperatív játékmódot a barátaiddal. A Root - A vízinépek kiegészítővel garantáltan nem fogsz unatkozni!

Adatok

EAN
602573655917
Cikkszám
69366

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek