Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás (kiegészítő)

Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás (kiegészítő)

Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás (kiegészítő)

A Toszkána esszenciális kiadás egy kiegészítő a Viticulture-hoz, amely az eredeti Tuscany bővítmény három legnépszerűbb modulját tartalmazza:
Bővített tábla: Új játéktábla négy teljes évszakkal a munkások elhelyezéséhez.

Szerkezeti kártyák: Új kártyák, amelyeket a játékosok a meglévő építményfiguráik kiegészítésére építhetnek.

Különleges munkások: Új munkások saját különleges képességekkel, amelyeket a játékosok kiképezhetnek.

Az eredeti Toszkána-bővítmény összes többi bővítménye kifut a nyomtatásból.

A Tuscany Essential Editiont a Viticulture Essential Editionnel együtt ajánlott használni, de kompatibilis a Viticulture régebbi verzióival is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 330 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás egy remek kiegészítő a Viticulture társasjátékhoz, ami az eredeti Tuscany bővítmény három legnépszerűbb modulját tartalmazza. Az új játéktábla lehetővé teszi, hogy a játékosok a munkásokat elhelyezzék és így megtervezhessék a szőlőültetvényüket. Az épületek kiegészítő kártyái segítenek a játékosoknak tovább építeni a szőlőültetvényüket, míg a különleges munkások képességeinek megtanulása lehetővé teszi a játékosoknak, hogy még hatékonyabbak legyenek a játékban.

A Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás a játékosok számára ajánlott, akik szeretnek taktikázni és élvezik a stratégiai játékokat. A játékot ajánljuk 13 éves kortól, és akár 6 játékos is játszhat egyszerre. A játék időtartama általában 90-120 perc, így lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezzék a játék izgalmait a barátaikkal vagy a családjukkal együtt.

A Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadásnak számos díja van, köztük a Golden Geek Awards „Best Board Game Expansion” díja, ami bizonyítja, hogy ez a kiegészítő valóban kiváló minőségű. A társasjáték szerelmesei számára ez a kiegészítő egy fantasztikus lehetőség, hogy még tovább bővítsék a Viticulture játékukat.

Ha szeretnél a barátaiddal egy fantasztikus, stratégiai játékot játszani, akkor a Viticulture: Toszkána - Esszenciális kiadás a tökéletes választás számodra. Ez a kiegészítő remekül kiegészíti az eredeti Viticulture játékot, és biztosítja a játékosok számára az izgalmas élményt és a hosszú játékidőt. Ne habozz, szerezz be egy példányt még ma, és élvezd a játék izgalmait a barátaiddal vagy a családoddal együtt!

Adatok

EAN
653341026606
Cikkszám
69335

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek