Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bogyó és Babóca - Furfangos párosító kártyajáték

Bogyó és Babóca - Furfangos párosító kártyajáték

Bogyó és Babóca - Furfangos párosító kártyajáték

Az erdő állataival játszhatnak a kicsik, miközben a Bogyó és Babóca mese világában kalandoznak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Keller & Mayer
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (53)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 550 Ft

Részletek

A Bogyó és Babóca Furfangos párosító kártyajáték egy fantasztikus játék, amelyben az erdő állatai által körülvett Bogyó és Babóca mese világába kalandozhatnak a gyerekek. A játék célja, hogy a játékosok párosítsák az állatokat az ételeikkel, amelyeket az erdőben megtalálnak.

A játékot két vagy több játékos játszhatja, és ajánlott életkor 3-6 éveseknek. A játékidő nagyon változó lehet, attól függően, hogy a játékosok mennyire gyorsan találják meg a párosításokat. A játék nagyon könnyű, de mégis szórakoztató, így kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik.

A Bogyó és Babóca Furfangos párosító kártyajáték már számos díjat elnyert a játék világában. A játék nem csak szórakoztató és izgalmas, de segít a gyerekeknek fejleszteni a memóriájukat, a figyelmüket és a logikai készségeiket is.

Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni a gyermekednek, amely nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatással is bír, akkor a Bogyó és Babóca Furfangos párosító kártyajáték nagyszerű választás lehet. A játék könnyen szállítható, így ideális választás lehet utazásokhoz, kirándulásokhoz vagy akár otthoni játékhoz is.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas játékot, amelynek segítségével a gyerekeid élvezhetik az erdő varázslatos világát, miközben fejlesztik a készségeiket. Vásárold meg ma a Bogyó és Babóca Furfangos párosító kártyajátékot, és élvezzétek a játék örömét együtt!

Adatok

EAN
5997925713229
Cikkszám
62025

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek