Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő

Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő

Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő

3 ajándék promókártyával!

Repülj ismét Arnak titokzatos szigetére az Arnak elveszett romjai: Expedíció vezetői kiegészítőben! választasz a hat egyedi vezető közül, akik mindegyike különböző képességekkel, készségekkel és kezdő paklikkal rendelkezik, amelyek különböző stratégiákat és játékstílusokat kínálnak neked.

A vezetői képességek mellett, amelyek az aszimmetria új elemét hozzák a játékba, ez a bővítmény alternatív kutatási pályákat is tartalmaz, amelyek még több változatosságot és nagyobb kihívást kínálnak, valamint új tárgy- és leletkártyákat, amelyekkel új kombinációkat és szinergiákat hozhattok létre, továbbá több őrzővel és segítővel találkozhattok, és több helyszínt fedezhettek fel.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 120 perc
Gyártó :
Czech Games Edition
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (40)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 500 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő izgalmas új lehetőségeket nyújt az Arnak titokzatos szigetének felfedezésére. Ez az izgalmas bővítmény hat egyedi vezetőt tartalmaz, akik mindegyike saját képességekkel és stratégiákkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a játék mindig új és kihívást jelent.

A vezetők képességei mellett a kiegészítő alternatív kutatási pályákat is kínál, amelyek még több változatosságot és nagyobb kihívást jelentenek, valamint új tárgy- és leletkártyákat, amelyekkel új kombinációkat és szinergiákat hozhatsz létre.

Az Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő három ajándék promókártyával érkezik, amelyek tovább javítják a játékélményt. Ez a bővítmény ideális minden korosztály számára, és ajánlott játékidője körülbelül 60-120 perc.

Ha szereted a stratégiai játékokat és az izgalmas felfedezéseket, akkor az Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítőt neked találták ki. Fedezd fel Arnak titokzatos szigetének rejtelmeit, és éld át a kalandokat a legjobb barátaiddal vagy családoddal. Rendeld meg most, és élvezd az új lehetőségeket, amelyeket ez a bővítmény kínál!

Adatok

EAN
5999556754039
Cikkszám
69323

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek