Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

After the Empire társasjáték

After the Empire társasjáték
After the Empire társasjáték
After the Empire társasjáték
After the Empire társasjáték

After the Empire társasjáték

Az After The Empire egy középkorban játszódó munkáselhelyező/erőforrás-menedzselő játék. Az egyes fordulók, az úgynevezett évszakok során a játékosok felváltva használják a munkásjelzőket, hogy akciókat hajtsanak végre, például nyersanyagokat gyűjtsenek, fejlett épületeket építsenek és menekülteket toborozzanak. Miután az összes munkást lekötötték, a játékosok betakarítják az élelmet a környező területekről, majd felkészülnek a harcra.

Az egyes évszakok harcai során a megszállókártyák feltárulnak, véletlenszerű csapatok számával és a támadás irányával. Csak a leggazdagabb várak vonják magukra a nagyobb erők és ostromfegyvereik figyelmét. Gyorsan meg kell javítanod a városodat, valamint toboroznod és felfegyverezned a csapataidat, hogy legyen esélyed. Az a lord vagy úrnő nyer, aki a legjobban megőrizte hűbérbirtokát és a legtöbb aranyat takarította meg.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
13 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

25 100 Ft

Részletek

Az After The Empire egy olyan társasjáték, amelyben akár 2-4 játékos is részt vehet. Az ajánlott életkor 14 éves vagy annál idősebb, és a játék időtartama kb. 60-120 perc.

Ez a játék nemcsak élvezetes és izgalmas, de több díjat is nyert már, többek között az International Gamers Awardot is. Az After The Empire egy olyan játék, amely garantáltan leköti az emberek figyelmét, és akár órákon át is eljátszható. Az egyes fordulók során a játékosoknak stratégiát kell kidolgozniuk annak érdekében, hogy védelmi erőiket felépítsék és felkészüljenek a harcra.

A játékban fontos szerepet játszik a munkáselhelyezés és a menekültek toborzása. A játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő egyensúlyt az erőforrások gyűjtése és a védelmi erőik megerősítése között, hogy legyőzhessék az ellenséges csapatokat. Az After The Empire egy olyan játék, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok élvezhessék a stratégiai játékokat, miközben közben megismerhetik a középkori idők érdekes világát.

Ha szereted a munkáselhelyezős játékokat, és szeretsz izgalmas harcokban részt venni, akkor az After The Empire a te játékod! Ne habozz, szerezd be most, és élvezd az élményt!

Adatok

EAN
5999556753575
Cikkszám
69472

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek