Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Az X-bolygó nyomában társasjáték

Az X-bolygó nyomában társasjáték
Az X-bolygó nyomában társasjáték
Az X-bolygó nyomában társasjáték
Az X-bolygó nyomában társasjáték

Az X-bolygó nyomában társasjáték

Tervezz, vizsgálódj és alkoss elméleteket, hogy új bolygót találj a Naprendszerünk peremén.
Az X-bolygó nyomában című játékban a játékosok csillagászok szerepébe bújnak, akik megfigyelések és logikai következtetések segítségével keresik ezt a feltételezett bolygót. A kísérő alkalmazás minden játékban véletlenszerűen választja ki az objektumok elrendezését és az X bolygó helyét, előre meghatározott logikai szabályok szerint.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (20)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 050 Ft

Részletek

A játék 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek legalább 10 éves korúaknak kell lenniük. A játékmenet során a játékosok együttműködnek, hogy minél előbb megtalálják a X bolygót. A játék során a játékosoknak döntéseket kell hozniuk, hogy melyik területet vizsgálják meg először, milyen eszközöket használnak és hogyan értékelik az adatokat. A játék időtartama 60-90 perc, és mindig más és más, mivel az objektumok és az X bolygó helyzete véletlenszerűen változik.

Az X-bolygó nyomában számos díjat nyert már, többek között a 2019-es Spiel des Jahres (Az Év Játéka) különdíját is elnyerte. A játék rendkívül izgalmas és szórakoztató, miközben fejleszti a játékosok logikai és problémamegoldó képességeit. A játékhoz egy kísérő alkalmazás is tartozik, amely további információkat és tippeket ad a játékosoknak, hogy segítségükre legyenek az X bolygó megtalálásában.

Ha szereted a csillagászatot, a logikai játékokat, vagy egyszerűen csak szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, az X-bolygó nyomában tökéletes választás számodra. Vedd meg most, és fedezd fel a Naprendszerünk peremén rejtőző titokzatos X bolygót!

Adatok

EAN
5999556754008
Cikkszám
69474

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek