Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kamisado társasjáték

Kamisado társasjáték
Kamisado társasjáték
Kamisado társasjáték
Kamisado társasjáték

Kamisado társasjáték

A Kamisado egy forradalmian új kétszemélyes absztrakt stratégiai játék, ahol a játékosoknak nemcsak térben hanem színekben is kell gondolkodniuk. Az alapjáték szabályai 2 perc alatt elsajátíthatóak, de az agytornát kedvelők is komoly kihívást találnak a jóval hosszabb és összetettebb maratoni játszmában.

Bővebben
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Gyártó :
Huch And Friends
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 080 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A játékot mindenki számára ajánljuk, aki szereti a logikai és stratégiai játékokat, és akár egyedülálló megoldásokat is tud találni a feladványokra. A társasjáték két játékos számára tervezett, azonban az ellenfél kiválasztása lehetőséget ad arra, hogy a játék minden alkalommal új és izgalmas legyen.

Az ajánlott életkor: 10 évtől, így biztosítva van a játékosok számára a megfelelő kihívás szint, de a felnőttek számára is szórakoztató és izgalmas játékélményt nyújt.

A játékidő változó, lehetőség van rövid, 10-15 perces partikra, de ugyanakkor a játék hosszabb maratoni játszmája is lehetséges, amely akár egy órán keresztül is tart.

A Kamisado társasjáték számos díjat nyert, melyek elismerik a játék innovatív és egyedülálló karakterét. A játékot a Német Játékok Szövetsége elismerése is övezi, melynek hátterében a játék tökéletesített kivitelezése és a játékmenet izgalmas volta áll.

A Kamisado társasjátékban az egyszerű szabályok és az izgalmas játékmenet kombinálódik, így biztosítva a játékosok számára a szórakoztató és kihívást jelentő játékélményt. Ismerd meg te is a játékot, és élvezd az agytornát és a stratégiai játék izgalmas világát!

Adatok

EAN
4260071882356
Cikkszám
58299

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek