Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték

Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték

Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték

Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték

Az RPG, a pakliépítés és a hagyományos társasjátékok elemeit ötvöző Mage Knight társasjátékban a négy hatalmas mágus lovag egyikét irányíthatod, miközben felfedezed (és meghódítod) a Mage Knight univerzum egy, az Atlantiszi Birodalom ellenőrzése alatt álló szegletét. Építsd fel a seregedet, töltsd meg a paklidat erős varázslatokkal és akciókkal, fedezd fel a barlangokat és a várbörtönöket, és végül hódítsd meg az egykor nagyszerű frakció által ellenőrzött hatalmas városokat! A versengő forgatókönyvekben az ellenfél játékosok hatalmas szövetségesek lehetnek, de csak az egyikük lesz képes arra, hogy a földet magáénak vallja. A kooperatív forgatókönyvekben a játékosok csoportosan nyernek vagy veszítenek. A szóló szabályok is szerepelnek a játékban.

Mage Knight: Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot; Az elveszett légió, A Tezla árnyai és a Krang karakter bővítményeket; átfogó integrált szabályszöveget; öt új kártyát; és miniatűröket alternatív festéssel.

A Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték egy fantasztikus élményt nyújt minden játékos számára. Ez a játék tökéletes az RPG, a pakliépítés és a hagyományos társasjátékok szerelmeseinek. A játékban a négy hatalmas mágus lovag egyikét irányíthatod, miközben felfedezed (és meghódítod) a Mage Knight univerzum egy, az Atlantiszi Birodalom ellenőrzése alatt álló szegletét. Az épületek, barlangok és várbörtönök felfedezése izgalmas kalandot ígér minden játékos számára.

A Mage Knight társasjáték négy játékos számára ajánlott, és 14 éves kortól játsszák. A játék meglehetősen hosszú, körülbelül 2-3 órát tart, de garantáltan izgalmas és szórakoztató lesz az egész idő alatt.

A társasjáték díjnyertes termék, a többi között nyerte el az utsukushii játékdíjat és a Golden Geek díjat is. Az erős varázslatok, akciók és a különböző karakterek változatos játékélményt biztosítanak minden játékos számára.

A Mage Knight: Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot; Az elveszett légió, A Tezla árnyai és a Krang karakter bővítményeket; átfogó integrált szabályszöveget; öt új kártyát; és miniatűröket alternatív festéssel. A bővített kiadás minden elemével garantáltan lenyűgözendő és szórakoztató lesz minden játékos számára.

Ha szereted az RPG játékokat és a varázslatok világát, akkor a Mage Knight - Bővített kiadás társasjáték neked való! Fedezd fel a Mage Knight univerzumát, hódítsd meg a városokat és legyél a legnagyobb hős az egész birodalomban! Vásárold meg most a Mage Knight - Bővített kiadás társasjátékot és élvezd a fantasztikus játékélményt, amit ez a játék nyújt!


Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
150 – 200 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

43 910 Ft

Adatok

EAN
9786155228179
Cikkszám
69362

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek